Red Bull: "Mercedes ar putea câştiga în Australia cu două tururi în faţa tuturor"

de Daniel Popescu
Marti, 11.03.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Christian Horner susţine că Mercedes este capabilă să câştige cursa din Australia cu un avans de două tururi în faţa tuturor celorlalte echipe.

Nu ar fi o surpriză dacă Mercedes ar termina cu două tururi în faţa tuturor la Melbourne.

Christian Horner
Sef Red Bull
Mercedes este considerată principală favorită la victorie în Marele Premiu al Australiei, prima cursă a noului sezon de Formula 1.

Opinia este împărtăşită şi de Christian Horner, şeful cvadruplei campioane mondiale Red Bull Racing, care susţine însă că Mercedes poate câştiga cursa de la Melbourne cu un avans de două tururi în faţa tuturor celorlalte 10 echipe.

"Am putea vedea un nivel de dominaţie mai mare decât anul trecut. Dacă ne uităm la simularea de cursă a celor de la Mercedes, nu ar fi o surpriză dacă ar termina cu două tururi în faţa tuturor la Melbourne. Au un avantaj major. Ştim că Lewis Hamilton este extrem de talentat şi rapid şi este într-o echipă bună, aşa că probabil este favorit înaintea sezonului", a declarat britanicul pentru publicaţia Daily Mail.

▶ prezentare Mercedes: Marea lovitură

Red Bull: "Ne revenim până la cursele europene"

Sperăm că până când vom reveni în Europa vom vedea îmbunătăţiri semnificative.

Christian Horner
Sef Red Bull
Pe de altă parte, Horner a admis că Red Bull Racing ar putea fi nevoită să aştepte până la începerea sezonului european o creştere vizibilă de performanţe, pe măsură ce Renault remediază defecţiunile la nouă unitate de propulsie.

"Credem că avem un monopost bun.

Ar trebui să fim în regulă până ajungem la cursele europene din luna mai. Am avut câteva probleme cu sistemul de răcire, dar am muncit din greu pentru a le rezolva. Trebuie să mai rezolvăm problemele cu partenerul nostru pentru motoare. Renault va prinde din urmă (n.r - rivalii), trebuie să facă asta. Sperăm că până când vom reveni în Europa vom vedea îmbunătăţiri semnificative", a adăugat el.

Automarket îţi va prezenta joi, 13 martie, o avancronică completă a Marelui Premiu al Australiei într-un format mai dinamic şi mai atractiv decât în anii trecuţi. Prima cursă a sezonului va avea loc duminică, 16 martie, cu începere de la ora 08:00, ora României, şi va putea fi urmărită în România pe posturile de televiziune Dolce Sport, RTL, M1 şi RAI Uno.

▶ Formula 1 la TV, pe internet şi pe tablete în 2014: unde poţi vedea în direct cursele din Marele Circ

Via SkySports

Comentarii (13)

  • Pe voi sigur o sa va prinda!
    12 3
  • Spre deosebire de prea-protejatul Vitzel da, Lewis are talent. Despre cate tururi....Red Bull va incasa poate o juma' de cursa! Horner asta e nemilos cu proprii fani, mai ales aia romanesti....:)))
    22 14
  • Grosjean
    Interesant ca spune in fata tuturor, sigur n-a excluse pe cei de la McLaren? Nu de alta dar ieri baiatul ala "marele expert in ale F1" zicea ca cica tuturor ala nu se aplica si celor de la McLaren. Saracul, nici nu vreau sa fiu in pielea lui daca cumva duminica Mercedes termina cu mult inaintea celor de la Ferrari dar si mai mult inaintea celor de la McLaren. Nu de alta dar saracul, a studiat posterul cu masina McLaren si folosind tehnologii si tactici numai de el stiute i-a dat ca masina McLaren are 99.9999(9) sanse de a castiga toate cursele pe primul loc. Evident daca nu se va intampla asa ceva, este evident ca universul nu-si doreste ca masina McLaren sa castige, dar nu-i bai, sunt o infinitate de universuri. Intr-unul sigur, McLaren a castigat deja campionatul... ah ma apuca rasul scuze :).

    Sincer sa fiu, de abia astept sa inceapa cursele, pentru ca sper sa fie interesante si favoritii mei sa castige lol. In rest ce spun baietii astia inainte de a incepe cursele se numeste... "political garbage" si nimic altceva. Aia de la Mercedes zic ca aia de la Red Bull si Ferrari sunt competitivi, aia de la Ferrari zic ca aia de la Mercedes si Williams sunt competitiv si la final vin cei de la Red Bull care zic ca aia de la Mercede sunt competitivi. Smecheria este nici unul stie exact cat de competitiv este celalalt, si pana la sesiunea de calificari nici n-o sa stie.
    14 3
  • :D Lewis campion
    chiar daca imi pare rau de redbull nu de vitel,sunt insfarsit fericit ca anul acesta v-a fi unul mai interesant,dar mai greu de vizionat in Romania (pt. cei care nu au Dolce,si eu sunt unul dintre ei)dar anul acesta se v-a vedea talentul,spiritul de echipa si comunicarea,si dupa sezonul acesta fanii lui vitel v-a scadea mult
    14 9
  • sint din R.Moldova si am 4 canale digitale la care va arata f1,setanta sport,sport 1,rosia 1 si rossia 2 :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD ,ma scuzati baeti da nu mam putut abtine
    10 16
  • gabitamu
    sport 1 il puteti viziona daca aveti un android eu l-am instalat deja si merge brici
    0 0
  • Ce folos...esti din republica Moldova,asa ca poti vedea si pe 4K toate cursele,imi pare rau pt tine ;) !
    8 10
  • Ha,ha,ha...
    Interesant...totusi,am mai zis:cel putin pana la cursa din China nu as face prea mari predictii,si apoi ce va urma...iar nu putem presupune,nici macar echipele!Daca va aparea o schimbare majora din partea unei echipe?!Asa ca ce va fi,mai ales in prima cursa,eu zic ca va fi tot un fel de test...dar mai in forta !
    8 0
  • catre @:)
    crezi ca e mai bine in Rominia? :DDDDDD ,mie mii foarte bine aici,sunt o gramada de probleme in tara asta insa viata mea multumesc celui de sus merge foarte bine si frumos,nu duc doru de nimic,am niste oameni adevarati in jur asa ca nustiu ce anume ai accenutat tu cu asta,peste tot in lume este lume rea,fapte,crime,furturi,explozii si tragedii....asa ca nu te grabi cu concluziile
    3 16
  • Eu propun nici sa nu se mai alerge in Australia. Sa nu mai participe nicio echipa. Sa le dea de pe acum titlul de campioni si sa trecem la sezonul din 2015.
    11 7
  • nu vorbi de titluri din oficiu ca sare fandosita alonsita cu pretentii d'astea
    7 14
  • Mai stupida afirmatie nici nu se putea. Doua tururi tuturor? Chiar si nemaintalnitului, magnificului, multiplicatului, istoricului champion? Sa moara polietilena? Hai mah.....
    8 2
  • Vom vedea duminica ce si cum insa nu cred aceasta ipoteza!

    Vad ca dolce sport nu transmit antrenamentele live, li sa urat cu binele de la inceput!
    7 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru