Webber dezvăluie relaţiile dificile pe care le-a avut cu Vettel şi Horner

de Daniel Popescu
Joi, 28.11.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Mark Webber a dezvăluit pe site-ul personal modul în care şi-a deteriorat relaţiile cu Sebastian Vettel şi Christian Horner, însă ulterior a şters materialul.

Există atât de multe lucruri între mine si Vettel încât este greu să mă gândesc că există mai multe părţi bune decât părţi rele.

Mark Webber
Pilot Red Bull
La numai patru zile de la ultima sa cursă în Formula 1, Mark Webber a publicat pe site-ul personal o serie de dezvăluiri cu privire la relaţia pe care a avut-o în cadrul echipei Red Bull Racing.

Deloc surprinzător, australianul a admis că a avut parte de o relaţie dificilă cu coechipierul său Sebastian Vettel, însă a evitat să intre în amănunte specifice.

"Există atât de multe lucruri între noi încât este greu să mă gândesc că există mai multe părţi bune decât părţi rele. Asta este un pic dezamăgitor, pentru că vrei să respecţi pe toată lumea şi să le oferi o şansă cât mai mare pentru o perioadă de timp cât mai lungă. Dar cred că s-au petrecut prea multe lucruri între noi. Având în vedere prin ce am trecut, este greu să tragi linie", a precizat el.

Horner trebuie să se asigure că păstrează lucrurile cât mai clare.

În unele cazuri asta nu mi-a adus beneficii şi a pus presiune pe relaţia noastră.

Mark Webber
Pilot Red Bull
Marea surpriză este dezvăluirea lui Webber cu privire la deteriorarea relaţiei sale cu şeful Christian Horner. Cei doi erau cunoscuţi drept foarte apropiaţi, mai ales că deţin împreună echipa de GP3 MW Arden, pentru care a concurat şi românul Robert Vişoiu. Totuşi, fostul pilot Red Bull a sugerat ca lucrurile s-au schimbat din cauza faptului că Vettel a fost favorizat în cadrul echipei.

"Probabil că nu mai suntem atât de apropiaţi. Horner va fi cu echipa pe termen nedeterminat şi trebuie să se asigure că păstrează lucrurile cât mai clare. În unele cazuri asta nu mi-a adus beneficii şi a pus presiune pe relaţia noastră", a adăugat el.

În plus, Webber a afirmat că Hulmut Marko, consultantul echipei, a fost împotriva sa din prima zi şi că acesta ar prefera ca Red Bull să aibă un singur pilot, în persoana lui Vettel.

La câteva ore după publicarea declaraţiilor, informaţiile au fost şterse de pe site, probabil la intervenţia celor de la Red Bull.

Via F1Technical

Comentarii (17)

  • JugaruGabi
    Evident ca mizeria si gunoiu championilor plasticosi trebuie sa ramana sub pres. Webber are bagat si acum pumnu in gura dar la un moment dat adevarul va iesi la lumina. Si-l vom vedea pe vitzelusul prea mandru in adevarata marime, si pe acel marcko la fel.
    43 60
  • MIREL_F1
    ea s vdnt ce sa ma vrbim se vedea clar ca Weber era defavorizat de echipa in favoarea lui Vettel,pana la urma asta a fost motivul plecari lui Veber de la echipa RBR,o sa mai spuna Weber numai s-as ia toti bani si sa termine definitiv cu RBR
    27 10
  • si Massa nu a fost defavorizat in favoarea lui Alonso? :)) sau cand esti fanul cuiva vezi in ceata?
    21 17
  • Ok, daca a avut asa relatie dificila de ce nu a plecat mai devreme. Poate ca a fost platit foarte bine. Degeaba se da acum cu c..u de pamant. Era clar pt toata lumea ca Vettel este favoritul echipei, din prima zi. Pilot german la echipa austriaca, mult mai tanar, iar imaginea lui Vettel se potriveste mai bine cu marketingul si publicul tinta RedBull. Oare daca echipa era australiana cine era favorizat?
    20 15
  • ovidiu150882
    Saracul Webber cata frustrare a strans in el, locotenentul vitelului pentru 5 ani ! Ar trebui sa faca un club al loctenentilor...el, barrichello, massa, irvine, coulthard etc...mai socializeaza la o bere...
    Frate nu-ti convine pleci, inseamna ca a fost platit bine....
    23 10
  • Nu va mai face Webber nicio dezvaluire. Asa ameninta si Barrichello in 2005 dupa ce-a plecat de la Ferrari. Astea sunt vrajeli ca sa-i lase presa-n pace. In momentul in care au semnat un contract cu o echipa, indiferent care ar fi aia, au semnat si un contract de confidentialitate. Pai daca s-ar apuca sa dea din casa, indiferent ca e vorba de detalii tehnice, sau subiecte de cancan ar fi dati in judecata in secunda doi si ar plati de i-ar ustura-n cur. Si acum, sa fim seriosi, voi chiar credeti ca exista vreo echipa in F1 care sa puna ambii piloti pe picior de egalitate?
    25 6
  • Singaporezul
    Da , probabil ca tot ce spune este adevarat ,dar daca tot e cu dreptatea in dinti sa spuna cine a fost mai bun,el sau Vettel.
    19 3
  • singaporezule
    ...fa concluzii!
    6 4
  • JugaruGabi
    Este o uriasa intre Ferrari care si-au asumat politica pilotului nr 2 si ipocrizia redbul care minteau mereu afirmand ca la ei pilotii sunt EGALI! Ba mai si aveau tupeul jegos sa acuze Scuderia pt asta! Am vazut in 2013 foarte bine cat de egali le sunt pilotii.
    Massa se desparte de Ferrari intr-un mod iar Webber......vedem mai sus cum.
    8 21
  • Eu astept anul viitor sa vad circul de la Ferrari ... hahahaaa .. sa vezi scantei, scuipati si urlete .... Ca sa fiu mai explicit - la cap greu, si treaba merge greu !!! Asta se va intampla anul viitor la scuderie dar vor avea pe grila doi campioni mondiali .... hahahaaaa .....
    15 12
  • pablo256r
    unul
    pe tine te intereseaza cusrsele din F1 sau can can?
    Esti patetic amice! Du-te si te uita la antenele lui Voiculescu. Lasa pe altii sa se uite la curse. Nu e de tine ...
    9 25
  • si ce l-a retinut pe domnul webber sa nu plece? cumva banii incasati de la rbr? asta denota lipsa de personalitate si lasitatea de a se complace in situatia data si mai ales faptul ca daca pleca la o alta echipa devenea un anonim si mai mare decat a fost la redbull, bine ca i-au dat papucii ca nu avea ce cauta in f1, nici el, nici barrichello, nici massa, numai comentati ca niste frustrati ce sunteti ca nu i-a pus webber titlurile in brate lui vettel, din contra, l-a batut neamtul pe unde la prins, si pe el si pe alonso, ma intreb cat o sa mai suferiti? daca tot nu digereati valoarea si nu sunteti in stare sa apreciati munca in sport nu va mai uitati la f1 pentru ca oricum parerea voastra este zero si nu intereseza pe nimeni.
    10 4
  • sa s-a intamplat si cu irvine, barichello (coechipieri ai lui schumacher) , fisichella, piquet, grosjean, trulli, massa (coechipieri ai lui alonso). atunci si ei sunt campioni de carton
    4 0
  • GrosJan
    @ricu
    si unde nu i-a mers lui Alonso fenta a luat-o pe coaja
    6 1
  • malasorte
    Bai dastaptilor....nu e tot una sa recunosti ca exista pilot nr 1 in echipa(Ferrari) si alta sa o strigi in gura mare ca "la noi in echipa ambii piloti au sanse egale" adica Red-vacuta...treziti-va...Normal ca Mark e frustrat mai mult decat oricare alt secund de la Ferrari. A trebuit sa tina in el toate cacaturile nestiute de noi pana cand a expirat contractul...la ferrari stie orice prost ca sunt ordine de echipa. Asa ca cireada de vitei sa mai intarit cu un sugar (Richardo) ca doara de un taur n-au nevoie..un barbat a fost acolo(Mark) si l-au executat...restu sunt asa mai feminini, fetitze ne.....te
    4 2
  • arifragpapillon
    jalnic ai fost si jalnic ai ramas... orice se-ntampla nu e frumos sa dai din casa atata timp cat ai fost platit pentru prestatie
    2 2
  • Zic, pentru mine. Mai demult scriam: hai da ceva din casa. Iete ca nu fu mult. E plin saracu de URA. Asta la distrus , in cazul in care ar fi fost un mare pilot. Cineva zicea :lasa ca da massa. Nu da . Aia de la ferrari l_au plasat, cititi cum vreti: ca pe o curva pe centura, ca pestii...
    Prieteni ,clubul frustratilor e plin nu numai de piloti ,ci si de multi dintre voi.
    Sa aveti bucurii... .
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru