Red Bull continuă să critice pneurile Pirelli

de Daniel Popescu
Luni, 22.04.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Red Bull Racing insistă că pneurile Pirelli se degradează prea repede şi afectează spectacolul, chiar dacă Sebastian Vettel nu a mai avut probleme de acest gen în Bahrain.

Red Bull Racing a fost echipa care a criticat cel mai mult noile pneuri furnizate de Pirelli în acest sezon, după un prim Mare Premiu al Australiei în care Sebastian Vettel şi Mark Webber au avut probleme.

Ulterior, Vettel a câştigat cursele de la Sepang şi din Bahrain, semn că echipa înţelege mai bine comportamentul acestora, însă şeful Christian Horner atrage atenţia că nu este normal ca unii piloţi să fie nevoiţi să efectueze patru opriri la boxe într-o singură cursă.

"Cred că pneurile sunt în continuare la limită. Cred că este extrem să ai nevoie de patru opriri la boxe, pentru că există echipe care par să aibă mai multe probleme decât Red Bull cu pneurile. Simt că pneurile sunt la limită şi trebuie să revenim puţin la situaţia precedentă", a declarat britanicul.

Urmareste Automarket
Referindu-se la performanţele înregistrate de Red Bull Racing în primele patru curse ale anului, Horner spune că este mulţumit de parcursul echipei, mai ales că este lideră în clasamentul piloţilor prin Vettel, dar şi în clasamentul constructorilor.

"Cred că putem vedea că cei de la Ferrari sunt rapizi, Lotus are un monopost bun, Mercedes sunt foarte puternici pe un tur de circuit, iar restul sunt cu un pas în urmă.

Este echilibrat şi sunt sigur că lucrurile vor diferi de la circuit la circuit în Europa. Dar a fost un start bun de campanie să revenim în Europa cu două victorii şi un loc doi în primele patru curse", a adăugat el.

Via ESPNF1

Comentarii (2)

  • Cry baby, cry.
    9 7
  • Vettel
    Cry Cry si va umileste de 3 ani de nu stiti de voi.
    12 4

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru