Red Bull insistă că a rezolvat conflictul Vettel - Webber

de Daniel Popescu
Joi, 04.04.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Christian Horner susţine că Sebastian Vettel şi Mark Webber au ajuns la un acord pentru a colabora cât mai bine în interesul echipei Red Bull Racing.

Red Bull Racing a gestionat în spatele uşilor închise conflictul izbucnit în Malaysia între Sebastian vettel şi Mark Webber, după ce triplul campion mondial a ignorat ordinele echipei şi l-a depăşit pe coechipierul său pentru a-şi adjudeca victoria.

Şeful Christian Horner şi-a exprimat încrederea că, după o serie de discuţii directe, conflictul a fost aplanat şi că cei doi vor colabora pentru a obţine cât mai multe puncte pentru Red Bull Racing.

"S-a rezolvat, s-a vorbit cu ei şi amândoi ştiu care sunt obiectivele echipei. Amândoi ştiu care este opinia echipei despre Malaysia. Am discutat despre asta şi am rezolvat. Ei ştiu că adevăraţii oponenţi sunt în exteriorul echipei, nu în interiorul ei. Tot succesul pe care l-am obţinut s-a făcut pe baza muncii de grup, ca unitate, iar acest lucru va continua", a declarat britanicul pentru postul de televiziune SkySports.

Urmareste Automarket
Cu toate acestea, Horner a admis că Vettel şi Webber vor continua să lupte unul împotriva celuilalt, însă crede că acest lucru nu poate fi decât benefic pentru echipă.

"Da, va fi concurenţă între ei.

Nu mă aştept să petreacă Crăciunul împreună sau ceva de genul ăsta, dar sunt profesionişti care vor munci pentru a se asigura că mergem înainte. Se vor forţa unul pe celălalt şi de aceea vor da tot ce au mai bun. Vettel scoate tot ce este mai bun în Webber, iar Webber scoate tot ce are Vettel mai bun, pentru că se împing de la spate unul pe celălalt", a mai precizat el.

Via ESPNF1

Comentarii (5)

  • ghita444
    Daca ma uit la poza de deasupra articolului in care ne arata fetele celor doi piloti de la Red Bull ,imi vine greu sa cred ca ar mai exista ''coabitare'' intre cei doi ,daca o fi existat vreodata. E ca si cum eu ia-si vedea pe Basescu ,Crin, Ponta si pe varanul de Voiculescu in acelas partid.Dar eu il cred pe pinocchio de Horner
    12 4
  • hahaha
    @ghita444 Basescu ,Crin, Ponta,Voiculescu sunt in acelasi partid al baietilor destepti care se injura la tv ca sa se uite prostii cu gura cascata si se pupa in spatele usilor inchise in tip ce impart prada ca Stalin Rusvel si Churchill Europa la Yalta .
    Lasand politica la o parte, desi F1 in zilele noastre este 90% politica 10% sportsi revenind la oile noastre, daca Horner zice ca s-a rezolvat eu il cred, inseamna ca Webber a cedat pana la urma si accepta statutul de numar 2, avand in vedere ca a ramas la RB. Se pare ca mai este loc pentru cateva picaturi in paharul lui Webber.
    15 4
  • wbber a cedat pt ca trebuia sa cedeze.ce mai poate demonstra el?a avut suficient timp sa demonstreze....
    3 7
  • Ciudat e ca Webber nu a spus nimic de genul asta in ultima vreme...:)
    2 2
  • @BlueEnergy - Webber e in Australia facand surf in momentul de fata,lasandu-si telefonul inchis in pauza asta dintre Malaezia si China.Cel putin el asa a declarat dupa GP-ul Malaeziei.
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru