Horner neagă speculaţiile că va fi înlocuit de Gerhard Berger la Red Bull

de Daniel Popescu
Marti, 23.06.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Christian Horner a negat informaţiile din presă potrivit cărora urmează să fie înlocuit de Gerhard Berger la conducerea echipei Red Bull Racing.

Esential 2005 este anul in care Christian Horner a devenit seful Red Bull Racing
Publicaţia britanică The Times a relatat în ediţia de marţi că postul lui Christian Horner la Red Bull este în pericol. Britanicul a primit duminică un apel telefonic de la un şef al unei echipe rivale şi a fost întrebat dacă informaţiile despre o posibilă înlocuire cu Gerhard Berger sunt reale.

Horner a exclus însă varianta de a fi înlocuit la Red Bull, în ciuda unui sezon modest în care echipa ocupă doar locul patru în clasamentul constructorilor.

"Am fost şocat. Nu aveam nicio idee că oamenii vorbesc în acest mod despre mine. Am un contract pe termen lung cu echipa. Este dificil, dar sâmbătă am avut o cină cu Ditrich Mateschitz (n.r - proprietarul Red Bull) şi încă ne înţelegem foarte bine. Ştim că avem probleme, dar trebuie să le rezolvăm şi sunt aici pentru a face această treabă", a declarat el.

În plus, Horner susţine că Mateschitz este în continuare un fan al sportului, însă a admis că există pericolul ca Red Bull să se retragă din Formula 1 în cazul în care competiţia nu generează suficiente avantaje pentru producătorul de băuturi energizante.

"Până la urmă, Mateschitz este un fan şi de aceea este atât de devotat activităţilor de marketing din Formula 1 ale celor de la Red Bull.

Riscul apare când cineva ca Mateschitz nu mai iubeşte F1. El conduce o companie multinaţională, iar Red Bull nu există datorită Formulei 1. Dacă F1 nu generează suficiente venituri şi acoperire pentru el, atunci sigur că va pune întrebări despre asta", a adăugat Horner.

Via The Guardian

Comentarii (3)

  • habahaba
    ... aripi, cat costa aripile??? a fost vremea hainelor in anii 90 (beneton), a energizantelor in anii 2010 (redbuleanu), oare ce va mai urma? poate durexF1, hahaha...
    3 1
  • la fel s-a spus si despre Domenicalli ...
    daca o sa fie demis ... nu stiu daca va fi corect ...
    nu cred ca el este responsabil pentru contractul cu Renault
    2 1
  • Chiar nu inteleg ce-s atatea zvonuri de take over ale lui Gerhard Berger !

    Acum 2 saptamani se zvonea ca-l da jos pe Ron Dennis si se pare ca nu s-a putut , iar acum cumva "vrea" sa-l demita pe Horner. Baiatul asta e foarte capabil - din ce se zvonea - era singurul om potrivit caruia Bernie i-ar fi predat stafeta pe mai departe - insa a zis pas .

    Stie care e biznis-ul , conduce o echipa , sa zicem destul de bine , a mai detinut si altele , iar acum intradevar este intr-un punct mai nasol , insa brusc apare Berger care sa le ia locul .
    7 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru