Red Bull renunţă la ameninţări: "Egalizarea puterii motoarelor nu este corectă pentru F1"

de Daniel Popescu
Joi, 26.03.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Red Bull Racing a admis că solicitările formulate pentru egalizarea motoarelor cu ameninţarea retragerii din Formula 1 nu sunt realiste pentru competiţie.

Red Bull Racing a ameninţat cu retragerea din Formula 1 în cazul în care FIA nu modifică regulamentul tehnic pentru a egaliza performanţele motoarelor în urma rezultatelor dezamăgitoare din Marele Premiu al Australiei.

Prezent la Sepang pentru Marele Premiu al Malaysiei, şeful Christian Horner a revenit însă asupra declaraţiilor şi admite că o astfel de schimbare de regulament nu ar fi corectă pentru Formula 1.

"Este posibil ca aceasta egalizare să se întâmple? Sigur că nu. Este corect să se întâmple? Probabil că nu. Am fost frustrat de situaţie, dar avem o situaţie care nu este sănătoasă dacă există o diferenţă uriaşă între unităţile de propulsie. Problema este că tehnologia este prematură, iar investiţiile necesare pentru ca Renault să ajungă Mercedes sunt enorme", a declarat el pentru publicaţia Autosport.

Declaraţiile sale vin în aceeaşi zi în care Lewis Hamilton a catalogat drept "amuzante" pretenţiile celor de la Red Bull Racing pentru egalizarea motoarelor.

"Este amuzant. De asemenea, a fost doar o cursă, aşa că este amuzant să avem comentarii după prima cursă", a precizat britanicul.

Via Autosport, Reuters

Comentarii (3)

  • Bine ma baieti, am glumit....
    15 1
  • Se pare ca nu le mai ies minariile , este rindul altora ,,
    8 11
  • hahaha
    Probabil au inceput negocierile cu Mercedes pentru semnarea unui contract de furnizare a motoarelor dupa expirarea actualului contract cu Renault si au decis sa renunte la astfel de demersuri temerare...
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru