Red Bull nu crede că Vettel va pleca după retragerea lui Newey

de Daniel Popescu
Miercuri, 11.06.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Christian Horner şi-a exprimat încrederea că Sebastian Vettel va rămâne la Red Bull Racing pe termen lung, chiar dacă Adrian Newey şi-a anunţat retragerea parţială din Formula 1.

Esential 2015 este sezonul in care expira contractul lui Sebastian Vettel cu Red Bull Racing
Adrian Newey îşi va micşora semnificativ influenţa în cadrul echipei Red Bull Racing după ce va dezvolta monopostul pentru sezonul 2015, astfel că va rămâne doar consultant şi mentor în timp ce se va concentra pe alte proiecte. Decizia a condus imediat la speculaţii că Sebastian Vettel ar putea fi tentat să caute o provocare la o altă echipă după expirarea actualului său contract la sfârşitul sezonului 2015.

Şeful Christian Horner este însă convins că germanul va alege să rămână pe termen lung alături de echipa care l-a transformat în cvadruplu campion mondial.

"Vettel nu va vorbi niciodată despre situaţia să contractuala, dar s-a bucurat de un succes uriaş cu echipa. Şi nu am niciun dubiu, va fi cu echipa pentru mulţi ani de acum înainte", a declarat britanicul citat de publicaţia The Guardian.

Dacă mă întrebaţi acum despre viitor, vă pot spune că gândesc pe termen scurt.

Sebastian Vettel
Pilot Red Bull
Cu toate acestea, Vettel a sugerat că pentru moment nu se gândeşte la prelungirea acordului său cu Red Bull, întrucât aşteaptă să vadă cum vor decurge lucrurile la echipa în următoarea perioadă.

"Ei bine, cred că contractul meu este încă suficient de lung.

Dacă mă întrebaţi acum despre viitor, vă pot spune că gândesc pe termen scurt", a explicat el.

Presa internaţională a speculat în mai multe rânduri că Ferrari este interesată de Vettel. O primă oportunitate ar putea apărea chiar în 2016, întrucât contractele lui Vettel şi Kimi Raikkonen cu Red Bull şi, respectiv, Ferrari, expiră la finalul anului viitor.

Via The Guardian

Comentarii (6)

  • Graz Ricci. Ce-mi place la tine este ca ai sinceritate si placerea in a concura, sper sa te strice "strategii" RBD.
    Cat despre Adrian Newey, respect ptr. ce a facut in formel 1, omul acesta este un geniu in domeniu, pacat ca pacalicii de la FIA ( tot respectul ptr. J. Todt ptr. ce a facut la Ferrari) fac tot posibilul sa distruga acest sport fantastic.
    7 4
  • nu prea
    Dupa cum l-a sfatuit marele lui guru marko nu se va aventura la Ferrari in aceeasi echipa cu Alonso. Nu de alta dar Alonso isi zgaltaie prea tare coechipierii.
    9 6
  • Vetel sta la Redbull anul asta ia al 5-lea titlu .
    7 7
  • @fgfg ori esti prost ,ori te uiti la alte competitii ...cit este RICI acolo ,Vitelu numai vede nimic ,sansa la alt titlu este sa plece la echipa lui Mirciulica ,,McLaren
    1 2
  • pif666
    intradevar este posibil sa fie un geniu. dar in acelasi timp un geniu in a trisa regulamentul si tot felul de chesti dubioase. dominatia lor a venit si pe fondul neputintei celorlalte echipe ferrari mercedes,etc de a face un monopost capabil. acm cand roata sa sucit,se retrage. stie si el ca este apoape imposibil sa mai faca ceva important in f1. era lui sa terminat. iar ca sa vina la ferrari nici o sansa,in conditiile in care ricci il bate de ai suna apa in cap. la fiecare cursa. cu regularitate. vitel ,va spun cu toata responsabilitatea: este un pilot mediocru. si in ani precedenti,daca pleca primul,cu avionul care il avea,nu il mai prindea nimeni. in schimb daca pleca in pluton ,erea dezastru. peste el sunt hamilton,alonso,ricci,. sper sa ajunga cat mai repede ricciardo la ferrari. sau hamilton daca il bate rosberg si ai ia campionatul fuge sigur la rosii.
    1 3
  • pif666 ai probleme grave si cu capul si cu limba romana. Fa-ti un control, ai depasit recordul de greseli gramaticale.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru