Honda: "Principala problemă a unităţii de propulsie este sistemul de recuperare a energiei"

de Daniel Popescu
Marti, 16.06.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Honda a admis că principala problemă pe care o are la unitatea de propulsie furnizată pentru McLaren este sistemul de recuperare a energiei.

Cea mai mare dificultate acum nu este reprezentată de motorul cu combustie internă, ci de sistemele de recuperare a energiei.

Yasuhisa Arai
Sef Honda F1
Honda traversează un debut modest de sezon la revenirea în Formula 1 în calitate de furnizor de motoare, iar îmbunatăţirile introduse cu ocazia Marelui Premiu al Canadei au avut ca rezultat o serie de defecţiuni tehnice.

Yasuhisa Arai, şeful programului de Formula 1 în cadrul constructorului japonez, a admis că principala preocupare o reprezintă sistemul de recuperare a energiei.

"Cea mai mare dificultate acum nu este reprezentată de motorul cu combustie internă, ci de sistemele de recuperare a energiei", a declarat el.

În plus, parteneriatul McLaren - Honda întâmpină dificultăţi şi din cauza modului în care colaborează cele două părţi, element pe care îl admite şi directorul tehnic Matt Morris.

"Cea mai mare problemă a noastră este că, atunci când un lucru începe să funcţioneze, dintr-o dată apare o problemă complet separată.

Încercăm să facem faţă situaţiei şi să îmbunătăţim modul în care lucrăm, dar există situaţii în care nu există nicio cale de a face asta mai repede", a precizat el.

Via GMM

Comentarii (2)

  • Le rezolva ei pana la urma si ajung in primii 10 pana la sfarsitul anului. Dar cu tot respectul pt Mclaren Honda, pana la Mercedes e cale lunga.
    21 2
  • Archer
    Renault si Ferrari au avyr 1 an la dispozitie pentru a testa motorul si nici acum nu au rezolvat complet problemele,asa ca Honda are bye un an!
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru