Lauda: "Mercedes are 50% şanse să-l păstreze pe Brawn în 2014"

de Daniel Popescu
Marti, 15.10.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Niki Lauda susţine că Mercedes i-a oferit postul de şef absolut al echipei lui Ross Brawn pentru 2014, însă admite că germanii au doar 50% şanse să-l păstreze pentru anul viitor.

Esential 50 la suta sunt sansele ca Brawn sa ramana la Mercedes in 2014, potrivit lui Niki Lauda
Ross Brawn a avertizat pe parcursul Marelui Premiu al Japoniei că va rămâne la Mercedes în sezonul următor doar în cazul în care va fi şeful echipei.

Chiar dacă ocupă şi în prezent această funcţie, britanicul a admis că lucrurile au început să se schimbe după sosirea la echipa a lui Paddy Lowe.

"Cred că avem nevoie de o definiţie foarte clară a celui care este la conducere şi, evident, am nevoie de motivaţie pentru a continua. Cred că situaţia de acum este foarte diferită de cea de acum 12 luni când au fost luate aceste decizii", a precizat el.

Depinde de el, aş spune că şansele sunt 50-50.

Niki Lauda
Presedinte Mercedes
Potrivit unor declaraţii făcute de preşedintele Niki Lauda, Mercedes a fost de acord să-i ofere lui Brawn postul de şef al echipei şi pentru sezonul 2014.
Cu toate acestea, Lauda nu este convins că Brawn va mai accepta oferta şi consideră că echipa are şanse de numai 50% să-l păstreze pentru anul viitor.

"Depinde de el, aş spune că şansele sunt 50-50. Am avut câteva mici probleme în echipă în trecut, dar acum totul s-a rezolvat. S-a rezolvat situaţia între el, Paddy Lowe şi toţi ceilalţi. El este numărul unu. Am încercat să-l conving să rămână. Vreau să rămână şi vom vorbi din nou la sfârşitul sezonului", a precizat el.

Via SkySports

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru