McLaren a trecut testele de siguranţă pentru noul nas scurt

de Daniel Popescu
Luni, 15.06.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
McLaren a confirmat că noul nas scurt pregătit pentru Marele Premiu al Austriei a trecut testele de siguranţă impuse de FIA.

McLaren pregăteşte un update aerodinamic semnificativ pentru Marele Premiu al Austriei de la sfârşitul acestei săptămâni, care include şi o versiune scurtă a nasului. Conform regulamentului, nasul monopostului poate fi utilizat doar dacă trece de testele de siguranţă impuse de FIA, iar primele cinci încercări au eşuat.

Cu toate acestea, McLaren a anunţat pe contul său de pe reţeaua de socializare Twitter că noul nas a trecut în cele din urmă testele de siguranţă ale forului mondial, astfel că va putea fi utilizat pe circuitul Red Bull Ring.

"Veşti de la McLaren Technology Center. Putem confirma că noul nas pentru M4-30 a trecut testul de siguranţă al FIA şi va fi disponibil pentru a fi utilizat începând cu Marele Premiu al Austriei", precizează echipa.

McLaren speră să înregistreze progrese semnificative cu noul pachet aerodinamic, la care se adaugă şi îmbunătăţirile pentru motorul Honda.

Totuşi, acestea din urmă nu au dat randamentul scontat în Marele Premiu al Canadei, când Fernando Alonso şi Jenson Button au abandonat din motive tehnice.

Via McLaren

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru