McLaren abandonează prima zi de teste din cauza unei scurgeri hidraulice

de Daniel Popescu
Joi, 26.02.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
McLaren a renunţat la prima zi de teste de la Barcelona din cauza unei scurgeri hidraulice care necesită schimbarea motorului.

McLaren a reuşit să parcurgă un singur tur cronometrat pe parcursul primelor patru ore ale primei zile de teste din cadrul celei de-a două sesiuni de la Barcelona, însă echipa a fost nevoită să renunţe la întregul program al zilei la scurt timp după pauză de prânz.

Echipa britanică a dezvăluit pe contul de pe reţeaua de socializare Twitter că decizia a fost luată în urma unei scurgeri hidraulice care necesita schimbarea motorului Honda. "Tragem obloanele peste ziua de astăzi. O scurgere hidraulică înseamnă că trebuie să schimbăm motorul. Testele sunt teste", a precizat echipa.

McLaren a înregistrat numeroase defecţiuni tehnice şi în precedentele două sesiuni de teste, iar săptămâna trecută programul a fost bulversat de o componentă de etanşare a sistemului MGU-K.

McLaren nu a confirmat încă programul pentru ziua de mâine, însă cel mai probabil Jenson Button va rămâne în cockpit, chiar dacă echipa l-a nominalizat pe pilotul de rezervă Kevin Magnussen drept înlocuitor pentru Fernando Alonso, care se reface acasă după accidentul de duminică.

Via McLaren

Comentarii (12)

  • astia sunt varza de tot,cred ca mai penibila echipa la moment nu exista si nici nu mar mira daca ar fi varza tot sezonul in rind cu sauber si toro roso.Pacat de Alonso si Button,preferatii mei piloti ...
    17 9
  • Cele mai jenante teste din istoria echipei Mclaren...
    19 4
  • E incredibil ce se intampla la McLaren. Daca nu se intampla un miracol si sa-si revina, asa cum au facut-o cei de la Red Bull anul trecut, cred ca lovitura de imagine pe care o va primi Honda nu va mai putea fii surmontata vreodata.
    Pacat, am asteptat cu sperante revenirea motoristului japonez in F1, au avut un an la dispozitie sa faca teste peste teste si verificari peste verificari, insa rezultatul este mai mult decat dezamagitor.
    Pentru spectacolul F1 sa speram ca vor remedia cat mai curand toate aceste probleme care par fara sfarsit.
    14 7
  • iceman
    legat de red bull anul trecut in teste e o diferenta, renault oferea la 4 echipe unitati de putere de unde lua date
    12 0
  • Dezamagitoare evolutiile de pana acum in teste
    Dar probabil au pus accentul pe performanta pana in ultimul moment si mai putin pe fiabilitate.
    In ritmul acesta nu cred ca vad finisul in primele 2 curse
    8 1
  • @ Cyrus - Până acum Mclaren Honda n-a fost nici performantă , nici fiabilă....
    9 2
  • F1 Vision
    Nu inteleg de ce nu-l angajeaza pe "talentatul inginer" McLaren_Mircea_1984.
    9 5
  • este inadmisibil ca dupa atatea luni Honda sa nu poata dezvolta un motor fiabil si macar cu performantele motorului Renault... rusinos ... perioada de aur McLaren-Honda e istorie se pare...
    9 1
  • Este greu sa compari situatia celor de la Red Bull de anul trecut cu situatia celor de la McLaren de anul acesta, deoarece cei de la Red Bull veneau dupa patru titluri consecutive, aveau un sasiu bun, si cei de la Renault, desi au plecat gresit, au facut cateva modificari ale pachetului de propulsie foarte bune. Asta si pentru ca cei de la Renault motorizau mai multe echipe. Totusi, nu stim ce plan au cei de la McLaren, nu par deloc afectati ca nu pot sa faca ture, "testingistesting" este tot timpul folosit de ei. Si nu stim nici ce testeaza pe acolo sau ce planuri au pentru prima cursa. Tot timpul au spus ca stiu exact cat de rapid este monopostul, sa nu uitam asta. Oricand se poate sa produca o surpriza, cel mai simplu lucru pe care il putem face este sa asteptam primele 1-4 curse si dupa aceste curse, o sa avem imaginea de asamblu. Anul trecut aveau o masina extraordinara (asa ziceai ei, nu eu), un motor foarte bun si doar prima cursa a fost buna pentru ei.

    Cat despre spectacol, o sa avem destul pe pista, sunt alte echipe care, la fel pot produce surprize, inca de pe acum, sunt sigur ca o sa fie un sezon mai interesant decat cel recent incheiat :P
    5 0
  • @ Nu cred că va fi un sezon interesant..Mercedes va merge șnur..Și celelalte echipe vor specula eventualele probleme ale celor de la Mercedes..Ordinea va fi următoarea : 1.Mercedes .2-3 Williams sau RBR ,4 Ferrari.
    5 3
  • Pare dramatica situatia la Mclaren Honda dar eu nu m-as lua dupa aparente. Asa parea si anul trecut la Red Bull. Honda au un hop greu de trecut acum, pana isi rafineaza motorul, inca nu stim cat de performant este si ce anume testeaza ei acolo. Vom avea un tablou complet dupa primele 2-3 curse. Oricum sigur nu se vor bate pentru primele 3 pozitii.
    5 3
  • Mclaren is sandbagging :)
    0 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru