McLaren confirmă lansarea monopostului pe internet în 29 ianuarie

de Daniel Popescu
Vineri, 09.01.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
McLaren a confirmat oficial că va lansa noul monopost în 29 ianuarie, însă nu va organiza un eveniment special în acest sens. În schimb, lansarea va avea loc exclusiv pe internet.

McLaren a confirmat vineri speculaţiile apărute cu o zi în urmă în presa internaţională, potrivit cărora va lansa noul monopost MP4-30 pentru sezonul 2015 în 29 ianuarie.

Cu toate acestea, echipa britanică nu va organiza un eveniment special de lansare, aşa cum a procedat în anii precedenţi, iar monopostul va fi prezentat exclusiv pe internet într-o serie de imagini şi clipuri video.

Decizia este cu atât mai surprinzătoare cu cât McLaren are două noutăţi majore pentru sezonul 2015: refacerea parteneriatului cu producătorul de motoare Honda şi revenirea la echipă a lui Fernando Alonso.

Strategia lansărilor pe internet va fi copiată şi de Ferrari, care va prezenta online noul monopost în 28 sau 30 ianuarie. Până în prezent, Force India este singura echipă care a confirmat o lansare propriu-zisă a noului monopost, aceasta urmând să aibă loc în Mexic în 21 ianuarie.

Via McLaren

Comentarii (5)

  • Va fi o frumusete mp4-30. Deja o iubesc.
    14 9
  • Si lui Alonso ii va sta belea in ia ..Fortzaaa
    8 5
  • Aștept să văd monopostul și pe urmă îmi voi exprima sentimentele față de acesta............
    4 0
  • sper sa fie un monopost competitiv , nu ma intereseaza cat de bine arata, sa castige curse si sa nu impinga plutonul din spate
    8 1
  • @VJohann Postul asta merita vot pozitiv, este inteligent!
    1 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru