McLaren evită să anunţe dacă îi va prelungi contractul lui Button pentru 2015

de Daniel Popescu
Joi, 26.06.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Eric Boullier a refuzat să dea un răspuns concret când a fost întrebat dacă McLaren îi va prelungi contractul lui Jenson Button pentru sezonul 2015 al Formulei 1.

Esential 2010 este sezonul in care a debutat Jenson Button la McLaren
Presa internaţională a relatat recent că McLaren i-a contactat pe Fernando Alonso şi Sebastian Vettel în perspectiva unui contract pentru sezonul 2015.

Principalul vizat de înlocuire este veteranul Jenson Button, despre care sursele afirmă că va fi înlocuit cu un pilot de top capabil să ofere celor de la Honda posibilitatea de a lupta pentru titlurile mondiale când va reveni ca furnizor de motoare al echipei. Întrebat dacă McLaren îl va păstra pe Button anul viitor, şeful Eric Boullier a evitat un răspuns concludent.

"Este o întrebare la care nu pot răspunde cu da şi nu pot răspunde cu nu. Suntem norocoşi că avem doi piloţi care vor să rămână cu noi în viitor. Avem câteva opţiuni contractuale pe care le putem activa, aşa că nu ne grăbim să decidem următoarea linie de piloţi. Evaluam fiecare strategie pentru viitor", a declarat el.

Avem câteva opţiuni contractuale pe care le putem activa, aşa că nu ne grăbim să decidem următoarea linie de piloţi.

Eric Boullier
Director de curse McLaren
Boullier a fost întrebat şi cum decurge evoluţia lui Kevin Magnussen, iar francezul afirmă că are în continuare grijă de debutantul danez.

"Chiar după cursa din Austria am fost în camera lui doar pentru a vorbi cu el.

Trebuie să existe un echilibru între libertatea pe care o acorzi pilotului şi asigurarea că beneficiază de sprijinul necesar pentru a se dezvolta", a adăugat el.

McLaren a confirmat încă de anul trecut că este interesată să-l readucă la echipă pe Alonso, însă spaniolul are contract cu Ferrari până la sfârşitul sezonului 2016.

Via Formula1

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru