McLaren îşi va forma linia de piloţi pentru 2015 în funcţie de situaţia piloţilor de top pe termen lung

de Daniel Popescu
Vineri, 01.08.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
McLaren a dezvăluit că va decide linia de piloţi pentru sezonul 2015 în funcţie de situaţiile contractuale ale piloţilor de top pe termen lung.

Aşteptăm să vedem ce se întâmplă pe piaţa piloţilor, nu numai pentru anul viitor, ci şi pentru anii următori.

Eric Boullier
Director de curse McLaren
McLaren nu este încă pregătită să stabilească linia de piloţi pentru sezonul 2015 al Formulei 1, în mijlocul speculaţiilor că încearcă să atragă un pilot de top care să-l înlocuiască pe Jenson Button.

Directorul de curse Eric Boullier a dezvăluit vineri că britanicii şi-au stabilit deja o strategie care depinde în bună măsură de situaţiile contractuale ale piloţilor de top de la echipele rivale.

"Dacă un pilot devine disponibil, vom fi interesaţi. Suntem într-o poziţie de aşteptare, dar asta nu înseamnă că schimbăm piloţii. Aşteptăm să vedem ce se întâmplă pe piaţa piloţilor, nu numai pentru anul viitor, ci şi pentru anii următori. Planul este să construim McLaren pe termen lung şi trebuie să ştim ce vom face în trei, patru sau cinci ani", a declarat francezul.

Contractele unor piloţi de top urmează să expire la sfârşitul anului viitor sau în 2016.

Astfel, Lewis Hamilton are contract cu Mercedes până în 2015, la fel ca în cazul lui Sebastian Vettel de la Red Bull, în timp ce Fernando Alonso este legat de Ferrari până în 2016. În funcţie de disponibilitatea acestor piloţi pentru 2016 sau 2017, McLaren îşi va forma o linie de piloţi cu contracte care să nu se suprapună pentru sezonul în care piloţii de top devin disponibili.

Prin urmare, este posibil ca McLaren să încerce să păstreze actualii piloţi cu contracte pe un an, pentru a putea apoi să lupte pentru semnătura unui pilot de top pentru 2016.

Via Autosport

Comentarii (8)

  • Bottas-Magnussen: 2015
    Bottas-Vettel: 2016
    5 22
  • Planul este să construim McLaren pe termen lung şi trebuie să ştim ce vom face în trei, patru sau cinci ani", a declarat francezul.

    Exact ce va spuneam eu: We are building an empire...
    5 24
  • Fara ,,Mirciulica ,,nu iese nimic ,,,medicamenteee ,,
    15 3
  • ss76 ma face sa ZZZZZZZZZZZZZZZZ
    4 16
  • Cu siguranta se va intoarce Hamilton in 2016
    6 6
  • @89

    Fie-ti gura de aur.
    5 11
  • Ha,ha,ha...
    Poate reusesc in viata asta,nu de alta,dar sa prinda macar un sezon de glorie Mclaren unii de pe aici :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) !
    8 1
  • Mircea,acum ceva timp il faceai pe Hamilton tradator,care e treaba de te-ai ''sucit asa?
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru