McLaren l-a recrutat pe fostul şef de design de la Sauber

de Daniel Popescu
Vineri, 28.06.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
McLaren a anunţat vineri că Matt Morris, fostul şef de design al celor de la Sauber, va lucra pentru echipă în calitate de director de inginerie.

Morris se va alătura McLaren ca director de inginerie imediat după ce situaţia să contractuala cu Sauber va fi rezolvată.

Purtator de cuvant
McLaren
Sauber a confirmat joi seară despărţirea de Matt Morris, şeful departamentului de design, speculaţia iniţială fiind că echipa elveţiană a restructurat departamentul tehnic în urma debutului modest de sezon.

În realitate, Morris a părăsit Sauber după ce a primit o ofertă din partea rivalilor de la McLaren, urmând să fie director de inginerie şi să colaboreze direct cu directorul tehnic Tim Goss.

Practic, echipa britanică face astfel primele pregătiri pentru a începe colaborarea tehnică cu Honda, constructorul japonez care va furniza motoare pentru McLaren începând din sezonul 2015.

"Morris se va alătura McLaren ca director de inginerie imediat după ce situaţia să contractuala cu Sauber va fi rezolvată. Morris va lucra cu directorul nostru tehnic, Tim Goss, pentru a se asigura că standardele de inginerie şi capabilităţile de a lua decizii de natură tehnică sunt de cea mai bună calitate."

"Pe parcursul unei perioade de intense provocări tehnice în Formula 1, numirea lui Morris este primul pas în programul de întărire a departamentului de inginerie pe măsură ce organizaţia noastră se pregăteşte pentru sosirea Honda în 2015", a declarat un purtător de cuvânt al echipei McLaren.

Via McLaren

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru