McLaren neagă că va anunţa linia de piloţi pentru 2015 la Suzuka

de Daniel Popescu
Luni, 22.09.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
McLaren admite că a stabilit, "mai mult sau mai puţin", linia de piloţi pentru sezonul 2015, însă susţine că nu va face un anunţ pe această temă la Marele Premiu al Japoniei.

Nu există încă planuri pentru a anunţa ceva.

Eric Boullier
Director de curse McLaren
Linia de piloţi pe care o va alinia McLaren în sezonul 2015 a fost din nou în centrul speculaţiilor şi cu ocazia Marelui Premiu al statului Singapore.

În paddock-ul circuitului Marina Bay au apărut o serie de informaţii potrivit cărora Fernando Alonso a decis să revină la McLaren în 2015 şi că un anunţ oficial va fi făcut chiar la Marele Premiu al Japoniei din 5 octombrie.

McLaren a refuzat să comenteze speculaţiile despre Alonso, însă a negat faptul că un anunţ oficial va fi făcut peste numai două săptămâni la Suzuka. "Cu siguranţă nu, nu există încă planuri pentru a anunţa ceva. Mai mult sau mai puţin (n.r - am decis linia de piloţi), mai mult sau mai puţin este o discuţie deschisă", a declarat directorul de curse Eric Boullier.

Sunt fericit să rămân aici anul viitor şi simt că fac o treabă bună acum.

Jenson Button
Pilot McLaren
Alonso ar urma să vină la McLaren în locul lui Jenson Button, însă britanicul insistă că nu este îngrijorat că îşi va pierde locul în cadrul echipei.
"Nu sunt deloc îngrijorat în această privinţă. Sunt fericit să rămân aici anul viitor şi simt că fac o treabă bună acum. Ştiu că cei de la Honda vor da totul pentru a fi competitivi încă de la început", a adăugat el.

Speculaţiile despre viitorul lui Alonso vin la numai câteva zile după ce acesta a sugerat că zvonurile potrivit cărora vă pleca de la echipa provin chiar din interiorul Scuderiei Ferrari şi că va oferi informaţii suplimentare decât acest lucru peste circa două săptămâni.

Via Motorsport

Comentarii (2)

  • Cred că vor rămâne Button - Magnussen ..Problema celor de la Mclaren rămâne monopostul
    9 0
  • Se pare ca nici ,,Mirciulica ,,nuvrea sa mai vina ,de au inceput scolile ,,Fortzaa Rosaa
    0 3

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru