Alonso sugerează că zvonurile privind o plecare la Red Bull vin din interiorul echipei

de Daniel Popescu
Vineri, 19.09.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Fernando Alonso susţine că ştie sursa zvonurilor cu privire la o potenţială plecare la Red Bull şi sugerează că aceasta este din interiorul Scuderiei Ferrari.

Dacă spun ceva, o voi face peste câteva săptămâni şi cineva nu va fi mulţumit de asta.

Fernando Alonso
Pilot Ferrari
Presa internaţională a relatat marţi că Sebastian Vettel şi Fernando Alonso vor face rocada între Red Bull Racing şi Ferrari în sezonul 2015.

Informaţia a fost negată în aceeaşi zi de Vettel, iar joi seara a venit rândul lui Alonso să ia atitudine. Spaniolul a fost însă semnificativ mai agresiv în declaraţii şi a lăsat să se înţeleagă că ştie sursa de la care a plecat zvonul.

"Este un pic ciudat, dar nu am nimic de spus. Dacă spun ceva, o voi face peste câteva săptămâni şi cineva nu va fi mulţumit de asta. Zvonurile nu sunt bune pentru nimeni. Ştim că aceste lucruri vin din Italia, dar scopul nu este clar. Într-o zi, voi vorbi", a declarat dublul campion mondial pentru agenţia de presă EFE.

Respect foarte mult Ferrari şi încerc să creez un grup bun, o atmosferă bună în cadrul echipei.

Fernando Alonso
Pilot Ferrari
Alonso a refuzat să precizeze care este sursa zvonului, însă a lăsat să se înţeleagă că persoana care a iniţiat discuţiile despre rocada cu Vettel provine chiar din interiorul Scuderiei Ferrari.
În cadrul unui interviu acordat agenţiei de presă Reuters, Alonso a făcut un apel la unitate în cadrul echipei.

"Respect foarte mult Ferrari şi încerc să creez un grup bun, o atmosferă bună în cadrul echipei, de la ieşirile la cină la jocuri de baschet, poker sau altele pentru a avea o echipă foarte unită, pentru că de asta avem nevoie şi asta aşteaptă oamenii de la noi când pilotăm şi muncim pentru Ferrari", a adăugat el.

Via GMM, Reuters

Comentarii (5)

  • sprituri cu Kimi nu face?
    10 12
  • se pensioneaza
    3 10
  • macar de ar pleca odata ....
    4 8
  • mobius
    Peste doua saptamani, cand a anuntat ca va vorbi, cred ca va anunta ca pleaca de la Ferrari si bine ar face. Mai mult ca sigur insa, ca nu va pleca la RBR. Daca pleaca, va pleca la McLaren, dar mai sigur la Mercedes. A doua varianta mi se pare mai rationala, de perspectiva imediata, dar si mai posibila, intru-cat pentru sezonul viitor la Mercedes sigur va fi un loc gol. Orice decizie va lua ii doresc mult succes.
    8 1
  • Sa-l goneasca pe Alonso, ferrari face o greseala colosala, precum cea din 2006 cand l-au gonit pe Schumacher.
    1 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru