McLaren neagă vânzarea de acţiuni către Honda

de Daniel Popescu
Joi, 29.05.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
McLaren a negat joi informaţiile din presa internaţională potrivit cărora Honda intenţionează să cumpere 50% din acţiunile echipei.

Contrar recentelor informaţii din presa internaţională, Honda ne-a informat că nu are nicio intenţie să cumpere acţiuni la McLaren.

Purtator de cuvant
McLaren
Publicaţia germană Speed Week a afirmat în ediţia de miercuri că Honda intenţionează să cumpere cele 50% din acţiunile McLaren deţinute de fondul suveran de investiţii al statului Bahrain la McLaren Group, ca parte a noului parteneriat pentru motoare care va debuta în sezonul 2015.

Echipa britanică a negat însă informaţiile, iar un purtător de cuvânt a dezvăluit că Honda nu s-a arătat niciodată interesată să devină acţionar în cadrul companiei.

"Contrar recentelor informaţii din presa internaţională, Honda ne-a informat că nu are nicio intenţie să cumpere acţiuni la McLaren. Honda se concentrează integral pe dezvoltarea noii sale unităţi de propulsie pentru Formula 1", a precizat un purtător de cuvânt al echipei pentru publicaţia Pitpass.

Informaţiile despre posibilul interes al celor de la Honda a apărut ca urmare a altor detalii despre parteneriat, care ar prevede investiţii anuale de 100 de milioane de euro în cadrul echipei din partea producătorului japonez.

Via Pitpass

Comentarii (5)

  • Mclada MIRCEA habarnistul
    un hibrid fara idei-o echipa pierduta in negura timpurilor
    4 2
  • mirshea mirshea
    hai ca acum apare imperatoru si spune ca a citit pe lindik en sau mai stiu eu unde ce site unde isi dau intalnire cretinomani ca peres mircea,ca adevarul e la el in raft si ca l tine ascuns el bla bla
    1 2
  • Mircea_Impertator
    They are building an empire...
    1 2
  • *Mircea_Imperator
    .
    0 3
  • ovidiu15081982
    O sa treaca inca vreo 4-5 ani pana sa mai castige Mclaren curse..sincer nu credeam ca o sa pice asa de jos dupa plecarea lui Hamilton, oricum Button e un pilot mediocru, a avut mare bulan in 2009 cand a castigat titlul ! Magnussen e talentat dar nu are experienta ! Va fi f.greu pt ei !
    4 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru