McLaren nu negociază încă prelungirea contractului lui Button

de Daniel Popescu
Luni, 18.05.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
McLaren nu a demarat încă negocierile cu Jenson Button pentru prelungirea contractului scadent la sfârşitul anului, însă directorul de curse Eric Boullier laudă prestaţiile acestuia.

Nu există niciun plan şi nu s-au purtat discuţii până acum.

Eric Boullier
Director de curse McLaren
Jenson Button şi-a prelungit contractul cu McLaren la sfârşitul anului trecut, însă înţelegerea este valabilă doar pentru sezonul 2015.

Echipa nu este însă pregătită să iniţieze negocieri pentru prelungirea acordului pentru anul 2016, mai ales că au trecut doar cinci curse, element confirmat şi de directorul de curse Eric Boullier. "Nu există niciun plan şi nu s-au purtat discuţii până acum", a declarat el pentru postul de televiziune BBC.

Una dintre explicaţii este că McLaren are doi piloţi tineri care aşteaptă oportunitatea de a concura pentru echipă: pilotul de rezervă Kevin Magnussen, care şi-a pierdut locul de titular după sosirea lui Fernnado Alonso, şi Stoffel Vandoorne, unul dintre favoriţii să câştige titlul în GP2. Totuşi, Boullier are numai cuvinte de laudă la adresa performantelor înregistrate de Button în debutul acestui sezon.

"Oamenii îl consideră pe Alonso drept unul dintre cei mai buni piloţi din lume şi au dreptate, dar îl subestimează un pic pe Button.

Button este un pilot grozav şi există o relaţie de muncă foarte bună între ei. Amândoi sunt suficient de talentaţi pentru a se potrivi şi a se emula", a adăugat el.

În cele patru Mari Premii în care au concurat împreună în 2015, Button s-a poziţionat de două ori pe grila de start în faţa lui Alonso, însă nu a terminat niciodată în faţa spaniolului în curse.

Via GMM

Comentarii (5)

  • De fapt nu ar trebui sa se gandeasca de cate ori a rams Button in fata lui Alonso ci de cate ori au terminat o cursa, daca nu ma insel, singura cursa terminata de Mclaren, a fost in prima etapa cu Button. Asa ca ce se mai vorbeste atat de viitorul lui Jenson.
    5 7
  • Mclaren F1
    Dar in Spania Button nu a terminat in fata lui Alonso? Alonso a abandonat in timp ce Button a terminat cursa, chiar daca in afara punctelor. Sau asta nu se pune?
    8 5
  • @hater ieftin
    Daca nu esti pacalici ci esti, dimpotriva, un privitor neutru de F1, e limpede ca Alonso a fost peste Button in toate cursele disputate pana acum. Alonso a abandonat cand era mult in fata lui Button si nu din vina lui. Button a facut o greseala cand era in fata lui Alonso acrosand monopostul din fata iar lucrurile astea se pun. Daca nu pentru tine cu siguranta conteaza pentru echipa pentru care cei doi concureaza.
    0 3
  • Ideea e că nu poți stabili unde sunt piloții, ca rezultat, atât timp cât ei nu reușesc să termine o cursă, din cauza problemelor tehnice. Probabil de aceea nici McLaren nu-și face griji să negocieze. Oricum în condițiile astea nu vine alt pilot la ei.
    6 0
  • Inca o cariera ingropata de aceasta echipa de top (daca ar fi sa inversam clasamentul).
    Button, daca stia ce e bine pentru el, pleca de mult.
    3 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru