McLaren şi Honda neagă intenţia de a furniza motoare pentru Manor

de Daniel Popescu
Miercuri, 17.06.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
McLaren şi Honda susţin că informaţiile din presă despre posibilitatea ca Manor să folosească motoarele constructorului japonez începând din sezonul 2017 sunt "doar zvonuri".

Sunt doar zvonuri.

Purtator de cuvant
McLaren si Honda
Presa internaţională a relatat în această săptămână că Manor ar putea utiliza motoare Honda începând din sezonul următor, iar echipa britanică a admis că este posibil să renunţe la parteneriatul cu Ferrari.

În ciuda faptului că o alianţă Manor-Honda ar aduce beneficii pentru constructorul japonez, McLaren a negat informaţiile prin intermediul unui purtător de cuvânt al echipei. "Sunt doar zvonuri", a precizat acesta pentru publicaţia GrandPrix247.

Un răspuns similar a fost furnizat şi din partea unui purtător de cuvânt al celor de la Honda. Acesta a fost întrebat dacă Honda ar putea fi interesată de un astfel de parteneriat, în special ca urmare a faptului că Manor are o datorie de 11 milioane de dolari către McLaren, iar echipa britanică are doi piloţi tineri, Kevin Magnussen şi Stoffel Vandoorne, care ar putea concura pentru Manor.

"Este doar un zvon. Este o informaţie nouă şi pentru noi.

Falimentul Manor şi locurile de piloţi pentru 2016 sunt întrebări la care Honda nu poate răspunde", a declarat purtătorul de cuvânt al producătorului japonez.

Via GrandPrix247

Comentarii (1)

  • serban
    Păi ar trebui să țină o echipă de rezervă, dacă se supără "unicul" și ține morțiș să nu mai fie al doilea, dacă a început să-i placă în coada plutonului ? Călduț, călduț, salariu de salariu, nu tu responsabilități, scuze cât cuprinde, ba motorul, ba pneurile, ba aerodinamica, ce tura-vura, trai neneacă !
    7 7

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru