Mercedes, echipa cu cele mai scurte opriri la boxe în primele curse ale sezonului

de Daniel Popescu
Joi, 18.06.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Mercedes este echipa care a efectuat cele mai rapide opriri la boxe pe parcursul primelor şapte curse ale sezonului şi este urmată în clasament de Ferrari şi Williams.

Esential 2.28 secunde este durata medie a unui pitstop efectuat de Mercedes
Publicaţia germană Auto Motor und Sport a realizat o statistică cu privire la performanţele mecanicilor de la boxe pe parcursul primelor şapte Mari Premii din sezonul 2015.

Deloc surprinzător, echipa care a obţinut cele mai scurte opriri la boxe a fost Mercedes, care a fost cronometrata în medie cu 2.28 secunde.

În schimb, echipele rivale au fost cu cel puţin o secundă mai lente în cadrul acestui clasament: mecanicii Scuderiei Ferrari au avut nevoie în medie de 3.32 secdunde pentru un pitstop, în timp ce Williams este a treia şi ultima echipă care a realizat un timp mai mic de patru secunde.

La polul opus, Lotus, Toro Rosso, McLaren şi Sauber au avut nevoie de peste 5 secunde pentru un pitstop, în timp ce ultima poziţie în clasament este ocupată de Manor, ai căror mecanici au petrecut aproape 10 secunde pentru un schimb de pneuri.

Clasamentul pitstopurilor:

Loc Echipa Pitstop
1 Mercedes 2,28
2 Ferrari 3,32
3 Williams 3,85
4 Force India 4,28
5 Red Bull 4,57
6 Lotus 5,66
7 McLaren 6,28
8 Toro Rosso 6,85
9 Sauber 7,57
10 Manor 9,66

Via Auto Motor und Sport

Comentarii (4)

  • Cred că este o greșeală. Nu are cum să aibă Mercedes media de 2.28 când schimbul la Hamilton are o medie de vreo 3 secunde.
    7 1
  • Du-te maaaaa cu mediile astea, de unde diferenta de 1 secunda intre Merc si Ferr, de unde diferenta dubla intre restul echipelor, fugi baaaaaaaaa! De ani buni, schimburile sunt cam la fel, 2,5 zecimi ici -colo!
    8 1
  • Ha,ha,ha...
    Daca au pus la socoteala si penalizarea de 5 sec a lui Vettel...atunci posibil sa fie asa...
    3 0
  • Lasand la o parte diferentele de performanta a monoposturilor, la capitolul timp de pit stop toti ar trebui sa fie egali si mici deoarece este o proecedura care nu costa sa-l exersezi sau sa-l dezvolti. Poti exersa in garaj pana iti da sangele pe nas moca. Aici se vede diferenta dintre cine e interesat sa-l exerseze si cine o lasa balta.
    de la Williams in jos rusine tuturor!
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru