Mercedes: "Performanţa din Austria a depăşit toate aşteptările"

de Daniel Popescu
Miercuri, 01.07.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Mercedes consideră că prestaţia echipei din Marele Premiu al Austriei a depăşit toate aşteptările, întrucât nu au existat niciun fel de erori.

Esential 7 victorii a obtinut Mercedes in primele opt curse ale sezonului
Mercedes a dominat cu autoritate Marele Premiu al Austriei şi a obţinut o victorie facilă prin Nico Rosberg, care a fost urmat de coechipierul său, Lewis Hamilton. A fost a patra cursă din ultimele şase în care echipa a ocupat primele două locuri, iar Malaysia rămâne în continuare singura etapă în care un pilot Mercedes nu a reuşit să treacă primul linia de sosire.

În acest context, directorul de motorsport Toto Wolff afirmă că prestaţia celor de la Mercedes a depăşit toate aşteptările.

"Austria a fost un eveniment grozav din multe puncte de vedere. Am văzut din partea monopostului o performanţă care a depăşit aşteptările, un weekend fără greşeală în garaj şi în pitwall, plus curse bune din partea ambilor piloţi. Operăm la un nivel foarte ridicat în acest moment, iar obiectivul este să continuăm aşa în fiecare cursă", a declarat austriacul.

Hamilton rămâne lider în clasamentul general cu 169 de puncte, însă Rosberg este la numai 10 puncte în spatele său, în timp ce Mercedes a acumulat 328 de puncte în fruntea clasamentului constructorilor.

Via Mercedes

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru