Perez critică dur McLaren în mijlocul speculaţiilor că va fi înlocuit de Magnussen

de Daniel Popescu
Miercuri, 13.11.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Sergio Perez susţine că nu şi-a putut demonstra potenţialul într-un monopost McLaren prea puţin competitiv şi că echipa nu a ştiut să accepte realitatea unui sezon ratat, în mijlocul speculaţiilor că va fi înlocuit de Kevin Magnussen.

Este cel mai dezamăgitor sezon din cariera mea. Probabil a fost cel mai slab sezon din istoria McLaren.

Sergio Perez
Pilot McLaren
Sergio Perez a oferit cel mai puternic indiciu că va fi îndepărtat de la McLaren după un singur sezon, în contextul în care presa internaţională a anunţat deja că va fi înlocuit de Kevin Magnussen.

Într-un interviu acordat agenţiei de presă EFE, mexicanul îşi exprimă dezamăgirea că nu şi-a putut arăta adevăratele calităţi din cauza performanţelor mediocre ale monopostulu McLaren.

"Este cel mai dezamăgitor sezon din cariera mea. Probabil a fost cel mai slab sezon din istoria McLaren. A fost dificil să-mi arăt potenţialul cu un monopost atât de slab. Sunt foarte dezamăgit. Când obiectivele tale sunt mult mai înalte decât rezultatele, devii dezamăgit", a declarat el.

McLaren duce lipsă de organizare şi de puţină umilinţă pentru a face faţă realităţii.

Sergio Perez
Pilot McLaren
În plus, Perez acuză McLaren că nu a fost capabilă să înţeleagă din timp că nu poate obţine victorii cu un monopost atât de puţin competitiv.

"Fără niciun dubiu, McLaren este o echipă grozavă, foarte capabilă, dar duce lipsă de organizare şi de puţină umilinţă pentru a face faţă realităţii.

Pe parcursul sezonului, McLaren a avut nevoie de mult timp pentru a recunoaşte realitatea, şi anume că putea doar să câştige puncte, nu şi curse. Echipa a avut nevoie de timp pentru a realiza asta", a adăugat el.

Presa internaţională a lansat deja ipoteza că Perez ar putea ajunge la Force India, însă mexicanul nu a oferit niciun indiciu despre viitoarea să destinaţie.

"Trebuie să văd care este cea mai bună opţiune pentru viitor. Înainte de orice altceva, îmi susţin ţara şi asta mă determină să merg mai departe", a încheiat el.

Presa susţine că McLaren evită să facă un anunţ în privinţa concedierii lui Perez pentru că următoarea cursă are loc în Statele Unite, acolo unde pilotul va fi sprijinit de numeroşi fani din Mexic, ţara sa natală.

Via Motorsport

Comentarii (12)

  • ovidiu150882
    Astia de la McLaren, sunt niste idioti, pana nu pleaca Whitmarsh si Sam Michael, nu o sa mai castige nimik ( victorii, pole, podiumuri ). Saracu Perez ce putea sa faca in tractorul asta de masina ?? Button are avantajul experientei si al continuitatii in echipe, Perez fiind in primul an la echipa, ce putea sa faca mai mult ? Sunt fan Mclaren din 1998 dar cred ca McLaren o sa mearga din ce in ce mai rau, nici parteneriatul cu Honda nu o sa faca diferenta ! Pana nu se schimba conducerea adio performante ! Poate sa vina si Alonso ca degeaba...
    15 9
  • In general nu imi place sa fac acest gen de remarci, dar mare noroc au McLaren, a doua cea mai buna echipa din F1, cu 182 de victorrii si 20 de titluri, ca a venit un pilot mediocru de 23 de ani din Mexic sa-i invete umilinta...
    19 7
  • ovidiu150882
    Desi Alonso s-a obisnuit cu tractorul rosu :))
    14 3
  • ovidiu150882
    Au facut alegeri gresite ! La anul puteau sa-l angajeze pe Hulkenberg, care e cel mai talentat si rapid pilot disponibil, ei nu si nu il iau pe Magnussen..ca a fost taicasu pilot de teste si cica face parte din academia lor si e talentat ! Ramane de vazut daca va fi un al doilea Hamilton...
    7 7
  • ovidiu150882
    O sa ajunga ca Williams in curand !
    8 5
  • Pilot mai prost ca Perez nica ca exista! Anul trecut critica Ferrari (din cadrul carei academii provine) iar acum critica Mclaren, echipa care a crezut in el. Uite asa isi inchide toate portitele si ajunge din nou de unde a plecat - Sauber.
    16 5
  • JugaruGabi
    Prea tarziu... Perez e deja inlocuit. :)

    http://www.bbc.co.uk/sport/0/formula1/24903504
    10 4
  • Ce te face sa crezi ca Sauber il va primi cu bratele deschise inapoi in cadrul echipei? Sunt de parere ca va avea soarta lu' Petrov... va iesi de pe scena F1 incet, incet dar sigur.
    14 2
  • JugaruGabi
    N-am inteles voturile negative de la comentariul anterior, da-n fine...
    6 5
  • Perez nu e un super talent dar nici asa slab cum se comenteaza aici... anul asta a fost adesea mai rapid ca Button in curse si calificari? Ce or dori mai mult de la el? As intelege sa fie inlocuit cu Hulkenberg dar de Maqgnussen? Daca ar fi rapid ca tatal lui atunci... fiasco!
    1 1
  • Mircea ... nu zice nimik?
    0 0
  • JugaruGabi
    A zis... un articol mai nou aici... o sa vezi. :)
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru