Piquet Jr: "Massa nu m-a iertat pentru scandalul Crashgate"

De Daniel Popescu
Publicat Joi, 12.08.2010
Nelson Piquet Jr. a dezvăluit ca Felipe Massa nu i-a mai vorbit după scandalul Crashgate în care a provocat în mod intenţionat un accident în Singapore.

Nelson Piquet Jr. a provocat un accident în mod intenţionat în Marele Premiu al statului Singapore din sezonul 2008 pentru a favoriza victoria coechipierului său Fernando Alonso, însă întreaga poveste a ieşit la iveală numai cu un an în urmă.

Trucarea rezultatelor din Singapore l-a determinat la vremea respectivă pe Felipe Massa să-şi acuze conaţionalul de furtul unui titlu mondial, întrucât brazilianul era lider în momentul producerii accidentului, iar ulterior a ratat trofeul pentru un singur punct.

Chiar dacă au trecut aproape 12 luni de la acest scandal, Massa nu l-a iertat încă pe Piquet Jr pentru atitudinea sa, potrivit declaraţiilor fostului pilot al echipei Renault.

"Relaţia mea cu Rubens Barrichello şi Massa a fost întotdeauna prietenoasă, întotdeauna m-au tratat foarte bine şi mi-au dat multe sfaturi. Dar după Singapore, Massa s-a simţit ofensat şi chiar şi în ziua de azi crede că a pierdut titlul mondial în 2008 din cauza mea. Massa se simte în continuare insultat şi nu am mai vorbit niciodată cu el de atunci", a declarat Piquet Jr pentru publicaţia Istoe.

Deşi a primit imunitate pentru dezvăluirile făcute, Piquet Jr.

a fost nevoit să părăsească Formula 1 ca urmare a faptului că nicio altă echipă nu a dorit să-l angajeze. Brazilianul s-a refugiat în cele din urmă în NASCAR, campionatul nord-american de turisme.

Via | GMM

Comentarii (11)

  • ctlnmihai
    Piquet Jr
    Nu-i mare lucru.. Massa ar fi trebuit sa-si arate supararea si la Hockenheim.. oricum el n-are mandrie asa ca nu e nicio problema ..
    6 18
  • IULIAN
    ctlnmihai
    mai baietas tu ai mandrie in tine?macar asa putin tu nu esti mandru de tine cand reusesti ceva? sau esti robot?
    11 2
  • mihaitza
    Una e sa pierzi titlul la o manarie si alta e sa "dai" o victorie cand n-ai oricum nici o sansa.
    Mica diferenta de nuanta, detectabila cu 2 neuroni.
    14 3
  • ctlnmihai
    IULIAN
    Titlul nu s-a pierdut la Singapore..in 2008 Massa a primit cadou victoria de la Spa si locul 2 in China cand kimi a tras pe dreapta ca sa poata sa treaca Massa..Si n-are mandrie.Beneficiarul magariei de la singapore a fost Alonso care a beneficiat si de victoria de la Hockenheim..Apropo nu sunt baietzas fatza de tine..asta ca sa lamurim problema..e dreptul meu sa comentez ce vreau atat timp cat nu aduc jigniri tie sau vreunui alt user..Te rog eu nu te mai obosi sa-mi raspunzi
    4 15
  • ctlnmihai
    Ursu
    Ursulica de manaria aia a beneficiat Alonso.. care si la Singapore a crezut ca e o victorie meritata .. la fel ca si la hockenheim..acelasi sfat si ptr. tine..nu te mai obosi sa-mi raspunzi :) nu-mi place tonul folosit la adresa mea :)
    4 12
  • asa ia bagat pique si glock titlul lui hamilton in buzunar
    asta ca sa isi aduca aminte lumea cum a luat hamilton titlul ca a facut pique accidentul ala intentionat de kkt si ca glock in ultima curba in brazilia a rupt franele intr-o curba care se ia cu acceleratia la maxim ca sa treaca hamilton....in fine asa e hamilton campion
    10 4
  • ha ha :(
    Cica, zise Piquet "şi chiar şi în ziua de azi crede că a pierdut titlul mondial"; pai logic ca la pierdut BOULE, la doar 1 punct; eu ii caram si vreo 2 pumni, dar deh, e Massa totusi, si se stie ca el e mai "fraier" asa.
    @sorin - nenea, in curba aia, acceleratie e la podea, cand e USCATA pista; ai inteles ideea?
    Oricum, by the way, a fost de kinograma cursa aia; asa da cursa :)
    3 3
  • IULIAN
    ctlnmihai
    esti o fetita sau ce? fi barbat nu te mai vaita cred ca pentru vaitare cum o ai tu ai un talent inascut
    3 2
  • @mihaitza
    Auzi dragutza, pune la lucru neuronii aia te rog.
    Nu e vorba de cine a castigat cursa din Singapore, e vorba despre cum s-a schimbat rezultatul cursei cu acel accident. Mai uita-te odata la reluari si vezi in ce pozitie era Massa si Ferrari inainte si dupa SC.
    Ce "cadouri" a primit Massa pe urma e irelevant. Relevant e ca magaria facuta intentionat de Piquet l-a privat pe Massa de destule puncte sa castige mondialul fara drept de apel.
    4 2
  • mobius
    suparari de doi bani
    Pierderea titlului in 2008 de catre Massa, nu are nici o legatura cu Singapore, insa Massa are idei putine si fixe (a inventat cazul Singapore pentru ca in felul acesta are o motivatie si pentru atitudinea sa fata de Alonso). Daca era capabil, chiar in cursa respectiva ar fi luat macar un punct mai mult. Sunt de acord ca e mult mai usor sa gasesti un tap ispasitor, dar de ce nu e suparat pe Glock, care intr-un mod mult mai evident i-a luat titlul si i l-a oferit lui Hamilton.
    3 2
  • alecstm
    pit stop
    Cu ce e vina Piquet, ca mecanicu i-a dat verde dupa care s-a razgandit si o dat semnal rosu si Massa o plecat cu furtunu de alimentare?
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru