Pirelli va aduce pneuri medium şi hard în testele de la Silverstone

de Daniel Popescu
Luni, 08.07.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Pirelli a anunţat luni tipurile de pneuri pe care le va furniza echipelor în sesiunea de teste de la Silverstone de săptămâna viitoare.

Esential 5 seturi de pneuri medium si hard vor putea utiliza echipele in testele de la Silverstone
1 set de pneuri prototip va furniza Pirelli la Silverstone
Pirelli şi-a definitivat planurile pentru sesiunea de teste de la Silverstone din perioada 17-19 iulie, atunci când toate echipele vor putea efectua o zi de evaluare cu piloţii titulari şi două zile cu tineri piloţi.

Producătorul italian va aduce aici aceleaşi pneuri pe care le va furniza începând cu Marele Premiu al Ungariei, caracterizate de o structură similară cu cea de anul trecut, dar cu compoziţiile din acest an. Echipele vor avea însă la dispoziţie numai pneuri de compoziţie medium şi hard, cele mai adecvate pentru Silverstone, precum şi un prototip de pneu hard.

"Aducem cinci seturi cde pneuri medium şi hard, şi anume trei seturi de pneuri hard şi două seturi medium. Acestea au structura pneurilor din 2012, aceeaşi pe care o vom folosi în restul sezonului.

În plus, avem şi un set de pneuri hard de tip prototip pe care îl vom aduce aici. Aşa că am stabilit un program pentru echipe şi sper să-l respecte", a declarat Paul Hembery, directorul Pirelli Motorsport.

La testul de săptămâna viitoare vor lua startul toate echipele cu excepţia celor de la Mercedes, care nu vor putea participa în urma deciziei Tribunalului International.

Via SkySports

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru