Presă: Alonso poate părăsi Ferrari datorită unei clauze de contract

de Daniel Popescu
Marti, 02.09.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Fernando Alonso poate pleca de la Ferrari întrucât nu este la cel mult 25 de puncte de liderul clasamentului, potrivit presei germane.

Esential 25 de puncte este diferenta minima fata de lider care ii permite lui Fernando Alonso sa plece de la Ferrari
99 de puncte diferenta actuala dintre Nico Rosberg si Fernando Alonso in clasamentul general
Contractul lui Fernando Alonso cu Scuderia Ferrari expiră la sfârâitul sezonului 2016, însă publicaţia germană Auto Motor und Sport susţine că spaniolul are o clauză de contract care îi permite să părăsească echipa înainte de termen.

Potrivit sursei citate, una dintre clauzele contractuale ale lui Alonso este că poate pleca de la Ferrari dacă în 1 septembrie 2014 nu este la cel mult 25 de puncte în spatele liderului în clasamentul general.

În prezent, cu opt curse înainte de finalul campaniei, dublul campion mondial este la 99 de puncte în spatele liderului Nico Rosberg. Chiar dacă o astfel de clauza este reală, acest lucru nu înseamnă că Alonso va decide să părăsească Ferrari.

Totuşi, este cunoscut interesul celor de la McLaren pentru aducerea pilotului spaniol în locul lui jenson Button în perspectiva noii colaborări cu Honda care va începe anul viitor.

Vizat direct de înlocuire, Button susţine că nu este îngrijorat de speculaţiile privind clauza lui Alonso.

"Nu cred în zvonuri. Am un respect deosebit pentru Alonso. Îl ştiu de pe vremea când era în karting şi îmi place foarte mult cum lucrează. Este foarte rapid, complet şi foarte puternic din punct de vedere mental", a declarat britanicul. 

Comentarii (7)

  • replica
    http://www.gpupdate.net/en/f1-news/315552/alonso-insists-he-will-stay-at-ferrari/
    1 0
  • nu pleaca de la Ferrari pentru ca e singura echipa care ii sustine pretentia de pilot nr. 1. In alta parte trebuie sa concureze fair cu coechipierul
    9 8
  • alonso nu va parasi ferrari. Alonso pleaca doar dat afara de acolo
    7 5
  • ferrari e singura echipa care ii hraneste lui Alonso iluzia de ceampeon valoros ... (vremuri demult apuse)
    6 10
  • cainele nu pleaca de la abator ...
    3 3
  • cdum bun Gomflatule !!!!
    5 1
  • numai comentarii de tate ,telespectatori de antena 3 ,veniti cu comentarii avizate nu cu birfe de tate ,mai ales fraiericul ala care nu se semneaza [ boule ] fortaa rosaa
    1 4

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru