Rosberg: "Hamilton va beneficia de munca depusă la setările pentru Silverstone"

de Daniel Popescu
Joi, 25.06.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Nico Rosberg consideră că Lewis Hamilton va profita de munca depusă de el în testele din Austria, întrucât va utiliza aceleaşi setări pentru monopostul Mercedes în cursa de la Silverstone.

Cu siguranţă mă ajută că am fost în monopost, dar Hamilton va alege aceleaşi setări, aşa că practic am făcut treabă pentru amândoi.

Nico Rosberg
Pilot Mercedes
Nico Rosberg a fost singurul pilot titular al celor de la Mercedes care a participat la sesiunea de teste de pe circuitul Red Bull Ring din această săptămână.

Germanul a lucrat preponderent la setările monopostului pentru Marele Premiu al Marii Britanii de la sfârşitul săptămânii viitoare şi consideră că de munca sa va beneficia inclusiv coechipierul său Lewis Hamilton.

"Cu siguranţă mă ajută că am fost în monopost, dar Hamilton va alege aceleaşi setări, aşa că practic am făcut treabă pentru amândoi. Echipa învaţă cel mai mult de pe urma acestei zile, dar sigur că şi eu am învăţat câteva lucruri care sunt întotdeauna folositoare", a declarat el.

Esential 10 puncte este avansul lui Lewis Hamilton in fata lui Nico Rosberg in clasamentul general
Mercedes a suferit o defecţiune tehnică la cutia de viteze, însă Rosberg susţine că aceasta nu a afectat programul echipei, întrucât a fost remediată în pauza de prânz.

"Problema cu cutia de viteze nu ne-a costat timp pentru că am remediat-o în pauza de prânz.

A fost un program intens, dar am învăţat multe lucruri. Ne-am pregătit pentru Silverstone, aşa că am utilizat un monopost specific pentru această cursă. Altfel, programul a inclus doar testarea unor componente mecanice. Monopostul va fi grozav la Silverstone deoarece virajele rapide sunt specialitatea acestei maşini", a adăugat el.

Via F1i

Comentarii (8)

  • saracul, e frustrat. daca tot se considera dezavantajat si mai tare ca lewis sa ii rezolve problemele la start asa cum hamilton i le-a rezolvat anul trecut.
    15 17
  • judecatorul suprem McLaren_Honda a emis un edict si a descoperit unde se ascunde frustrarea..... le stie pe toate exact ca un om mare (mare si negricios care haladuieste pe langa rampele de gunoi)!

    Si acuma serios, ar fi timpul cazul si momentul sa te maturizezi si sa te opresti din postat elucubratii aberante lipsite de orice sens si izvorate doar din esecurile personale! Formula 1 nu este ca si atunci cand faci matreata!
    13 18
  • Eu as prefera ca amandoi sa va opriti din a comenta, pentru ca sincer, pana acum nu am vazut nici un comentariu care se merita citit de la amandoi. Fara suparare, dar n-aveti nici o treaba cu idea de fan al F1 sau al oricarui sport in general. V-as recomanda o pauza de cateva saptamani, analizati-va ce va intereseaza in F1 si dupa aia poate vedem niste comentarii macar decente ce citit. Pauza placuta!
    23 3
  • Lasa ca si el s-a folosit destul de setarile lui Hamilton.A-ti vazut ca la startul cursei din Austria dupa ce Rosberg l-a depasit pe Hamilton Ham. il ataca de ficare data pe german si daca nu se loveau Kimi cu Alonso nu cred ca Rosberg rezista atacurilor.La iesire Saefty car-ului de pe circuit Hamilton a tinut o distanta prea mare de Ros. astfel s-a format un spatiu intre ei.IN CONCLUZIE:Rosberg se va multumi cu loc. 2
    10 11
  • @F1_Red_Fury da, ai dreptate, eu procedez asa pentru ca ma saturat sa tot citesc tot felul de comentarii geniale care tin doar de futuristica si nu de F1! M-am saturat sa tot citesc atacurri la adresa pilotilor sau echipelor bazate pe cine stie ce bazaconii si nonsensuri! Din puhoiul de mesaje care apar sub 1% sunt reale in rest sunt bai de noroi, improscari cu noroi si ura in stare pura......
    5 2
  • F1, taci si tu sheitan, an de an merg la hungaroring si spre frustrarea voastra am 21 de curse traite live la unguri. Asa ca ciocu mic, cand eram in tribune si ma uitam la duelurile lui senna vs prost, vs mansel va incaltati cu fesu" fiecare comenteaza fe doreste frustrarilor, de regula intru o data pe zi aici las un comment si nu ma intereseaza ce spun altii, dar voi de pe aici ati invatat sa va uitati ca viteii la f1. Introveriti frustrati.
    8 14
  • balatescu
    daca ar fi fiecare cu setariile lor rosberg ar fi fiul ploii !!!!!!
    6 6
  • @McLaren_Honda, musai ca da..... ce fain, ptiu drace da invidios mi-s...... 21 de curse..... sigur ca da si porcii zboara, vacile dau lapte praf, ramele infloresc, McLaren_Honda castiga titlul anul asta, Dacia cumpara Renault, Piagio face primul motor de 1600 Turbo si ponta nu plagiaza..... Dar ia zi, copchile, ce folosesti impotriva acneei?
    3 5

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru