Sauber anticipează curse dificile până la îmbunatăţirile pregătite pentru Belgia

de Daniel Popescu
Marti, 16.06.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Felipe Nasr consideră că Sauber va avea parte de patru curse dificile până la update-urile pregătite pentru Marele Premiu al Belgiei, mai ales că rivalii înregistrează deja progrese.

Esential 6 este locul ocupat de Sauber in clasamentul constructorilor
Sauber a avut un debut bun de sezon în care a obţinut locul cinci în Marele Premiu al Australiei prin Felipe Nasr, însă a mai punctat o singură dată în ultimele cinci curse, iar în prezent ocupă locul şase în clasamentul constructorilor, la numai două puncte de locul cinci ocupat de Lotus.

Cu toate acestea, Felipe Nasr anticipează că, până la update-ul major pregătit pentru Marele Premiu al Belgiei, Sauber va avea parte de curse dificile.

"Este dificil. Aş spune că aştept cu nerăbdare aceste update-uri să sosească cât mai repede posibil, dar nu voi fi entuziasmat de rezultatul din Canada, trebuie să muncim ca întotdeauna pentru a ne îmbunătăţi prestaţiile", a declarat brazilianul.

Situaţia celor de la Sauber este complicată semnificativ de faptul că principalele rivale din plutonul de mijloc traversează perioade mai bune.

Lotus anticipează progrese semnificative în următoarele curse, în timp ce Force India va introduce în Marea Britanie un update major cu care spera să înregistreze de asemenea progrese.

Via Sauber

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru