Hamilton va primi trofeul Bandini

De Daniel Popescu
Publicat Marti, 06.07.2010
Lewis Hamilton va fi recompensat cu trofeul Bandini pentru rezultatele înregistrate în ultima parte a sezonului precedent.

Chiar dacă nu a fost implicat în lupta pentru titlul mondial, Lewis Hamilton a ieşit în evidenţă în sezonul precedent prin performantele obţinute în a doua jumătate a anului. Prin prisma progreselor constante ale monopostului McLaren,

Hamilton şi-a trecut în cont două victorii şi alte trei podiumuri şi va fi recompensat pentru aceste performanţe cu trofeul Bandini. "Lista câştigătorilor arată ca o colecţie de talente a Formulei 1 şi sunt mândru să mă alătur acestui grup", a declarat britanicul, care va sosi la ceremonie la volanul unei maşini de stradă Mercedes.

Ultimii doi câştigători ai trofeului, Sebastian Vettel şi Robert Kubica, s-au prezentat la festivitate la volanul unor monoposturi de Formula 1, iar printre ceilalalti câştigători ai acestui premiu se număra Felipe Massa, Mark Webber, Fernando Alonso, Kimi Raikkonen, Michael Schumacher, Juan Pablo Montoya, Jenson Button, Jarno Trulli şi Jacques Villeneuve.

Trofeul Bandini este acordat piloţilor cu merite deosebite în sezonul precedent al Formulei 1 şi reprezintă un tribut pentru pilotul italian Lorenzo Bandini, decedat într-un tragic accident suferit în marele Premiu al statului Monaco din 1967.

Via | GMM

Comentarii (3)

  • Hamilton
    Si eu il voi recompensa cu trofeul "Banditi" pentru gestul/rezultatul inregistrat in ultima cursa a sezonului prezent :))
    8 9
  • rayn380
    ....
    OFF
    Xiorel...devi obraznic si incepi sa-mi displaci :P

    ON
    Al naibii, dupa atatea furaciuni, niste "banditi" inca il mai recompenseaza cu un astfel de trofeu....mari hoti si astia care se ocupa cu decernarea trofeelor Bandini >:)

    Glumesc orisicum.... este o ironie evident...
    3 3
  • NeoGalaxy
    Eternal Ferrari Fan
    @321xiorel123: Merita cu prisosinsa trofeul "Banditi" si dupa cursa din Australia de anul trecut :P Totusi Button merita trofeul acesta mai ales pentru performanta de anul trecut.
    4 4

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru