Video: Mercedes prezintă o animaţie 3D cu noul motor pentru 2014

de Daniel Popescu
Joi, 10.04.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Mercedes a publicat o animaţie 3D în care explică principalele caracteristici ale unităţii de propulsie utilizate în sezonul 2014.

Noile motoare introduse în Formula 1 în sezonul 2014 continuă să atragă critici din cauza sunetului mai puţin melodios, însă introducerea acestora este susţinută puternic de Mercedes şi Renault.

Constructorul german s-a evidenţiat în acest debut de campanie prin cel mai puternic şi fiabil motor şi explică în cadrul unei animaţii 3D principalele caracteristici ale noilor unităţi de propulsie. 

Comentarii (5)

  • Ce aveti de spus dl.MARMORINI de filmuletul de mai sus.Opera de arta nui asa? Chiar si un ,,GURU,,ca tine in domeniul motoarelor s-au cel putin asa erai vazut prin paddock-l F1 ai ramas cu gura cascata s-au daca nu ti-o fi cazut parul de tot ,la opera de arta a celor de la Mercedes. Cine stie poate te ajuta MARTINELLI s-au SIMON vechi motoristi ai scuderiei Hai ,,pa,, dl MARMORINI ai batut si tu un ,,cui,, in cosciugul numit F14T.
    2 1
  • Pai si atunci unde este marea inovatie (secret) prezentata in stirea de aici
    http://www.automarket.ro/formula1/secretul-motorului-mercedes-turbina-i-compresorul-de-aer-montate-n-prile-opuse-ale-ansamblului-motor-55891.html
    7 1
  • Cred ca totul tine de diagrama de distributie, presiune de supralimentare (aici un rol mare il are viteza de curgere a gazelor, respectiv configuratia aerodinamica a galeriilor de evacuare). Chichita cea mai tare. se pare este timpul de raspun al turbinei pentru a obtine cuplu cat mai rapid, mentinerea constanta a cuplului max. pe o plaja cat mai mare de turatii si bine-teles, conservarea temperaturii optime a motorului, pentru a diminua cat mai mult pierderile de enrgie.
    Se pare ca cei de la Mercedes au luat foarte in serios schimbarea motoarelor cu cele supralimentate si au muncit non stop la acest lucru. Bravo lor! Nu se dezmint. Ceilalti, ce sa zic, ginta latina, au mai lalaito pana sa se apuce de treaba.
    3 0
  • hakkinen
    Exact aceeasi obs ca si D_A_N_Y_E_L am vrut sa fac:in filnulet apare turbosuflanta clasica.Unde e cea compusa din 2 parti si unita cu un ax ce traverseaza motorul?
    3 1
  • Pai acum sper ca nu va asteptati sa primiti si desenele componenetelor si celelalte caracteristici. Este doar un exercitiu de imagine.
    6 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru