Williams confirmă participarea la testele de la Jerez

de Daniel Popescu
Luni, 13.01.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Williams a anunţat că va participa la prima sesiune de teste de la Jerez, iar presa germană susţine că Force India şi Sauber vor fi de asemenea prezenţe.

Vom fi pe circuitul de la Jerez în mai puţin de două săptămâni.

Williams
.
Williams a devenit luni a patra echipă care îşi anunţă programul pentru testele din această iarnă. Britanicii au apelat la contul de pe reţeaua de socializare Twitter pentru a anunţa fanii că va fi prezentă la prima sesiune de teste premergătoare noului sezon, care va avea loc pe circuitul de la Jerez în perioada 28-31 ianuarie.

"Vom fi pe circuitul de la Jerez în mai puţin de două săptămâni şi toată lumea este nerăbdătoare să ajungă acolo. Lucrurile încep să devină aglomerate acum, întrucât intrăm în săptămâna în care construim monopostul FW36", a precizat echipa pe Twitter, care cu această ocazie a confirmat şi numele noului monopost pentru acest an.

Esential 4 este numarul echipelor care au confirmat prezenta in sesiunea de teste de la Jerez
Echipa nu a menţionat nimic despre modul în care va lansa noul monopost, însă cel mai probabil nu va exista un eveniment propriu-zis, ci doar o şedinţă foto în faţa garajului înainte de startul oficial al testelor, aşa cum s-a întâmplat şi anul trecut.

Între timp, publicaţia germană Auto Motor und Sport susţine că Sauber şi Force India vor participa de asemenea la sesiunea de teste de la Jerez, însă informaţiile nu au fost confirmate oficial.

Până în prezent, McLaren este singura echipă care a anunţat un eveniment special de lansare, însă acesta va avea loc în 24 ianuarie doar pe internet.

Britanicii vor ajunge apoi la Jerez, acolo unde au mai confirmat prezenţa Mercedes şi Caterham. În schimb, Lotus a anunţat anterior că nu va participa la sesiunea de teste din Spania şi va lansa noul monopost E22 în luna februarie.

LANSĂRI MONOPOSTURI 2014:

▶ 24 ianuarie: McLaren;

▶ 28 ianuarie: Mercedes, Caterham şi Williams.

TESTE DE IARNĂ 2014:

▶ 28-31 ianuarie: Jerez;

▶ 19-22 februarie: Bahrain;

▶ 27 februarie - 2 martie: Bahrain.

Via GrandPrix247, AutoHebdo

Comentarii (3)

  • Ferrari ramane pe suspensie pull-rod.
    via AMUS
    4 0
  • eeee mircea inainte de sezon ai voce vad ca :)
    1 0
  • pablo256r
    E doar o speculatie de presa despre mentinerea suspensiei pull-rod la Ferrari.
    "Contrary to previous reports, Ferrari are expected to retain pull-rod front suspension on their 2014"
    http://www.formula1.com/news/technical/2014/0/1132.html
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru