McLaren lansează noul monopost pe internet în 24 ianuarie

de Daniel Popescu
Marti, 07.01.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
McLaren va prezenta noul monopost MP4-29 pentru sezonul 2014 în cadrul unui eveniment transmis exclusiv pe internet în 24 ianuarie.

Esential 2 este numarul echipelor care au anuntat programul pentru lansarea noilor monoposturi
McLaren a devenit marţi a doua echipă care anunţă detalii despre lansarea noului monopost pentru sezonul 2014. În mod surprinzător, pentru prima oară în ultimii ani, echipa britanică a renunţat la organizarea unui eveniment cu public şi va prezenta noul monopost MP4-29 pe site-ul său oficial de internet.

Lansarea va avea loc în 24 ianuarie la ora 14:00 (ora României), cu numai patru zile înainte de startul primei sesiuni de teste din această iarnă de la Jerez.

Presa internaţională speculează că McLaren ar putea adopta o culoare preponderent portocalie pentru noul monopost, ca parte a semnării unui contract de publicitate cu producătorul de electronice Sony.

Totuşi, se anticipează că cele mai multe echipe vor preferă să-şi lanseze noile monoposturi chiar pe circuitul de la Jerez, cu o zi înainte sau chiar în ziua startului sesiunii.

Mercedes a anunţat deja că va prezenta monopostul în 28 ianuarie la Jerez, în timp ce Lotus a amânat deja lansarea pentru luna februarie, întrucât nu va participa la sesiunea din sudul Spaniei.

Via McLaren

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru