Caterham va lansa noul monopost în prima zi de teste de la Jerez

de Daniel Popescu
Joi, 09.01.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Caterham a confirmat că va fi prezentă la toate cele trei sesiuni de teste din această iarnă şi va prezenta noul monopost în prima zi de evaluare de la Jerez.

Esential 3 este numarul echipelor care au confirmat pana in prezent programul pentru lansarea noilor monoposturi
Caterham a devenit miercuri seară a treia echipă care îşi confirma planurile pentru sesiunile de teste din această iarnă premergătoare sezonului 2014 al Formulei 1.

Echipa britanică a dezvăluit că va prezenta noul monopost în 28 ianuarie, în prima zi de teste de pe circuitul de la Jerez. Implicit, Caterham va participa la toate cele trei sesiuni de teste din această iarnă.

Planurile anunţate de britanici sunt practic identice cu cele dezvăluite recent de Mercedes, care a optat pentru o strategie similară fără să organizeze un eveniment special de lansare pentru noul W05. În schimb, McLaren va lansa noul monopost MP4-29 în 24 ianuarie în cadrul unui eveniment transmis exclusiv pe site-ul său de internet.

Între timp, Lotus a anunţat deja că nu va participa la testele de Jerez, însă noul monopost E22 va fi pregătit pentru testele din Bahrain din a doua jumătate a lunii februarie.

LANSĂRI MONOPOSTURI 2014:

▶ 24 ianuarie: McLaren;

▶ 28 ianuarie: Mercedes şi Caterham.

TESTE DE IARNĂ 2014:

▶ 28-31 ianuarie: Jerez;

▶ 19-22 februarie: Bahrain;

▶ 27 februarie - 2 martie: Bahrain.

Via Caterham

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru