Al-Attiyah va concura în Raliul Dakar 2012 cu Hummer

De Daniel Popescu
Publicat Marti, 06.12.2011
Nasser Al-Attiyah şi-a asigurat prezenţa în ediţia de anul viitor a Raliului Dakar şi va încerca să-şi apere titlul cucerit în 2011 la volanul unui Hummer oferit de echipa Team Robby Gordon.

Nasser Al-Attiyah a câştigat Raliul Dakar în 2011 cu Volkswagen, însă prezenţa sa în competiţie la începutul anului viitor a fost în dubiu după ce constructorul german a anunţat că nu va mai participa la eveniment cu echipa de uzină.

Cu mai puţin de o lună înainte de începerea ediţiei de anul viitor, qatarianul a ajuns însă la o înţelegere cu echipa Team Robby Gordon, care îi va oferi un Hummer pentru a-şi apăra titlul cucerit în acest an.

"Gândul că nu voi participa la Raliul Dakar aproape că m-a îmbolnăvit, dar lucrurile au revenit în cele din urmă la normal. Este fantastic, pentru că este o nouă oportunitate pentru mine şi sunt mândru să pot reprezenta Qatar", a declarat el.

Al-Attiyah îl va avea drept copilot pe Lucas Cruz, care a îndeplinit aceeaşi funcţie şi pentru Carlos Sainz în 2010, şi va purta pe maşina numărul 300, dedicat în mod tradiţional foştilor câştigători. Qatarianul de 40 de ani şi propune să concureze în 2012 în Campionatul Mondial de Raliuri, fiind aproape aproape să devină al treilea pilot al echipei de uzina Citroen.

Raliul Dakar 2012 se va desfăşura în perioada 1-15 ianuarie pe un traseu care trece prin Argentina, Chuile şi, în premieră, Peru.

Via | Autosport

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru