Alfa Romeo Stelvio vine mai repede decât ne așteptam: First Edition, versiunea specială de lansare, poate fi deja comandată

de Bogdan Mirică
Miercuri, 18.01.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Alfa Romeo aduce pe piață primul său SUV mai devreme decât ne așteptam. Stelvio First Edition este o versiune specială, introdusă cu ocazia debutului pe piață.

Prezentat în cadrul Salonului Auto de la Los Angeles, la finalul anului trecut, primul SUV din istoria Alfa Romeo promitea să nu mai întârzie atât de mult precum sedanul Giulia.

Italienii par să se țină de cuvânt, întrucât Stelvio poate fi comandat deja. Este vorba despre ediția specială de lansare, pentru că Alfa Romeo a înțeles profitabilitatea lansării unui astfel de model aparte.

Disponibil pentru comandă în Europa, Orientul Mijlociu și Africa, Alfa Romeo Stelvio First Edition, așa cum a fost botezat modelul, va dispune de o serie de accesorii alese special. Este vorba despre jante de 20 de inch din aluminiu, etrieri colorați, lumini bi-xenon, contur cromat pentru suprafața vitrată și lumini de întâmpinare pe mânerele portierelor.

Esential 280 de cai putere oferă motorul oferit alături de Alfa Romeo Stelvio First Edition.
5.7 este timpul de care are nevoie Stelvio First Edition pentru a ajunge la 100 de km/h.
La interior, clienții vor primi scaune încălzite și ajustabile electric, bineînțeles îmbrăcate în piele.
Nu lipsesc inserțiile din lemn, padelele din aluminiu instalate în spatele volanului și un ecran multimedia cu dimensiunea de 8.8 inch. Toate în standard.

Alfa Romeo First Edition poate fi comandat doar împreună cu motorul turbo benzină de 2.0 litri, capabil să dezvolte 280 de cai putere. Resursele sunt administrate cu ajutorul unei transmisii automate cu opt rapoarte și al unei tracțiuni integrale. Chiar dacă nu este un motor la fel de potent precum V6-le de 2.9 litri și 510 cai putere, agregatul de 2.0 litri poate garanta un sprint de la 0 la 100 de km/h în doar 5.7 secunde.

Alfa Romeo nu a oferit detalii despre prețul cu care se va vinde Stelvio First Edition.

via carscoops

Comentarii (2)

  • Daca nu avea farurile alea asa lungi si exagerate chiar era frumos. Aduce din spate si lateral cu Levante....
    8 20
  • mazda cx5..... :)
    1 10

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru