Alfa Romeo Stelvio

Joi, 10 Decembrie 2020 | Modele noi

Îmbunătățiri în gama Alfa Romeo Stelvio: motorizări Euro 6d și versiune Veloce Ti

Versiunea 2021 a lui Alfa Romeo Stelvio va putea fi comandată și în varianta Veloce Ti. Totodată, italienii anunță că toate motorizările SUV-ului respectă normele de poluare Euro 6d, iar sistemele grupate sub denumirea Alfa Connect Services au fost îmbunătățite.
Joi, 07 Mai 2020 | Modele noi

Îmbunătățiri pentru Alfa Romeo Giulia și Stelvio Quadrifoglio: italienii propun modificări la interior și o paletă mai bogată de culori pentru caroserie

Alfa Romeo a pregătit o serie de îmbunătățiri pentru versiunile de performanță Giulia și Stelvio Quadrifoglio. Italienii propun mici modificări la exterior, un pachet nou de sisteme de siguranță și câteva opționale noi pentru interior.
Joi, 02 Aprilie 2020 | General

Fără planuri pentru un SUV extrem: Alfa Romeo nu va produce un Stelvio GTA

Alfa Romeo nu are planuri pentru o versiune extremă a SUV-ului Stelvio. Zvonurile care susțineau lansarea unui viitor Stelvio GTA au fost infirmate de oficialii companiei italiene.
Vineri, 01 Noiembrie 2019 | Modele noi

Alfa Romeo renunță la o parte din planurile care anunțau extinderea gamei: GTV și 8C nu vor fi relansate

Până la finalul anului 2022, portofoliul Alfa Romeo va include doar patru modele. Alături de Giulia și Stelvio, italienii vor lansa Tonale și un SUV de segment B. Renașterea modelelor 8C și GTV dispare din planurile constructorului italian.
Vineri, 24 Mai 2019 | Modele noi

Alfa Romeo Stelvio va primi un facelift în 2020: design ușor modificat, faruri full-LED și motorizări mild-hybrid

Alfa Romeo se pregătește să lanseze un facelift pentru Stelvio, debutul fiind așteptat în prima jumătate a anului viitor. Primele informații arată că Stelvio facelift va avea un design ușor modificat, faruri full-LED și că va primi motorizări mild-hybrid.
Miercuri, 08 Mai 2019 | General

Alfa Romeo Stelvio Quadrifoglio stabilește timpi de referință pe trei circuite britanice: SUV-ul italian și-a arătat calitățile la Silverstone, Donington Park și Brands Hatch

Alfa Romeo Stelvio Quadrifoglio a stabilit timpi de referință pentru segmentul SUV-urilor de serie pe celebrele circuite britanice de la Silverstone, Donington Park și Brands Hatch.
Marti, 12 Martie 2019 | Siguranta

Alfa Romeo recheamă în service 60.000 de unități la nivel global: posibilă defecțiune la sistemul Adaptive Cruise Control

Alfa Romeo recheamă în service circa 60.000 de unități Giulia și Stelvio din cauza pericolului ca sistemul Adaptive Cruise Control să nu se dezactiveze sau ca mașina să accelereze chiar și la apăsarea pedalei de frână.
Luni, 27 Noiembrie 2017 | Premii auto

Mașina Anului 2018 în Europa: BMW Seria 5, Audi A8 și Volvo XC40, printre cei 7 finaliști. Volkswagen, marele absent

Organizatorii concursului Maşina Anului 2018 au anunţat cei 7 finalişti, iar printre aceștia figurează BMW Seria 5, Audi A8 și Volvo XC40. Volkswagen nu a reușit însă să aibă reprezentant în finală.
Joi, 19 Octombrie 2017 | Industrie

Italienii reduc producția a 5 modele din cauza vânzărilor slabe: Fiat 500X și Alfa Romeo Stelvio și Giulia, pe lista neagră

Alianța Fiat-Chrysler a redus producția la 5 modele produse în Italia ca urmare a vânzărilor slabe din Europa și China. Modelele afectate sunt Alfa Romeo Stelvio, Alfa Romeo Giulia, Fiat 500X, Jeep Renegade și Maserati Levante.
Vineri, 29 Septembrie 2017 | General

Alfa Romeo Stelvio Quadrifoglio a devenit cel mai rapid SUV în producție de serie: 7 minute și 51.7 secunde pe circuitul de la Nurburgring

Alfa Romeo Stelvio Quadrifoglio a devenit cel mai rapid SUV în producție de serie după ce a parcurs circuitul de la Nurburgring în 7 minute și 51.7 secunde, doborând recordul deținut anterior de Range Rover Sport SVR.
Miercuri, 05 Iulie 2017 | Siguranta

Rezultate EuroNCAP: 5 stele pentru Arteon, Stelvio, Ibiza, Insignia și i30. Noul Civic ia 4 stele, Mustang dezamăgește cu 3 stele

EuroNCAP a publicat cele mai noi rezultate ale sesiunii sale de testare. Marea surpriză a fost Seat Ibiza, iar dezamăgirile s-au consemnat în contul modelelor Honda Civic și Ford Mustang.
Joi, 25 Mai 2017 | DriveTest

Introducere în lumea lui Alfa Romeo Stelvio. Câteva impresii după primul test pe circuitul Motor Park din Adâncata

Alfa Romeo Stelvio este primul SUV al companiei italiene, iar echipa Automarket a avut ocazia să-l pună la încercare pe circuitul Motor Park din Adâncata.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Marti, 25 Aprilie 2017 | Intern

Alfa Romeo Stelvio a ajuns și în România: First Edition, versiunea de lansare, costă 52.000 de euro

Alfa Romeo a anunțat că ediția de lansare a primului său SUV din istorie este disponibilă și în România. Alfa Romeo Stelvio First Edition costă 52.000 de euro cu TVA inclus.
Luni, 03 Aprilie 2017 | Modele noi

Alfa Romeo Stelvio poate fi comandat cu noi motorizări de bază: un diesel de 180 de cai și un „benzinar” de 200 de cai

Alfa Romeo a anunțat că noul Stelvio va putea fi comandat și cu o serie de motorizări diesel și benzină ceva mai accesibile. Este vorba despre un diesel de 180 de cai și despre o unitate pe benzină de 200 de cai.
Luni, 13 Martie 2017 | Modele noi

Mito și Giulietta nu vor avea urmași: "Următorul Alfa Romeo va fi, cel mai probabil, un SUV"

Alfa Romeo consideră că Giulia și Stelvio sunt modelele sale reprezentative și anunță că următorul pe listă este un nou SUV, în timp ce Mito și Giulietta nu vor primi înlocuitori.
Miercuri, 08 Martie 2017 | GENEVA 2017

GENEVA 2017 LIVE: Top 10 SUV-uri prezentate la Salonul de la Geneva. Fotografii de la standuri

Alfa Romeo Stelvio și DS7 Crossback se numără printre SUV-urile de referință lansate cu ocazia Salonul Auto de la Geneva din acest an.
Miercuri, 08 Martie 2017 | GENEVA 2017

GENEVA 2017 LIVE: Top 20 modele de serie care vor fi lansate în România în acest an. Galerie foto de la standuri

Alpine A110, DS7 Crossback și Volkswagen Arteon se numără printre noile modele care au ținut capul de afiș al Salonului Auto de la Geneva din acest an.
Luni, 20 Februarie 2017 | Modele noi

Alfa prinde aripi: după Stelvio, gama italienilor va aduce alte două SUV-uri sportive

Alfa Romeo își va face "plinul" de SUV-uri în următorii ani. Dacă în 2016 am văzut primele imagini cu Stelvio, un SUV de dimensiuni compacte-medii, viitorii ani vor aduce alte două crossovere în gamă: unul mai mare, altul mai mic.
Luni, 13 Februarie 2017 | Modele noi

Toți banii pe Alfa Romeo Stelvio: italienii renunță la break-ul Giulia Sport Wagon pentru că seamănă prea mult cu noul SUV

Alfa Romeo a renunțat la lansarea unui model Giulia Sport Wagon, întrucât anticipează că noul SUV Stelvio va mulțumi și clienții aflați în căutarea unui break sportiv.
Joi, 02 Februarie 2017 | General

Platforma utilizată de Alfa Romeo Stelvio va fi împrumutată şi pentru Maserati, Jeep şi Dodge

Platforma Giorgio dezvoltată de Alfa Romeo pentru modelele Giulia şi Stelvio va fi împrumutată şi mărcilor Maserati, Jeep şi Dodge din cadrul Alianţei Fiat-Chrysler.

Tag-uri similare

Alfa Romeo, Alfa Romeo Stelvio, Stelvio
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru