Alfa Romeo Stelvio

Miercuri, 18 Ianuarie 2017 | Modele noi

Alfa Romeo Stelvio vine mai repede decât ne așteptam: First Edition, versiunea specială de lansare, poate fi deja comandată

Alfa Romeo aduce pe piață primul său SUV mai devreme decât ne așteptam. Stelvio First Edition este o versiune specială, introdusă cu ocazia debutului pe piață.
Miercuri, 11 Ianuarie 2017 | Modele noi

SUV-ul Alfa Romeo Stelvio îi va împrumuta platforma și viitoarei generații Jeep Grand Cherokee

Viitoarea generație Jeep grand Cherokee va beneficia de platforma Giorgio, folosită de Alfa Romeo pentru recent lansatul Stelvio.
Vineri, 25 Noiembrie 2016 | Modele noi

Alfa Romeo laudă ținuta de drum a noului Stelvio: ”Clienții rivalilor germani vor fi uluiți de cum se conduce SUV-ul nostru”

Alfa Romeo are așteptări mari de la noul Stelvio. SUV-ular urma să ajute brandul pe piața din SUA și să câștige clienți de la brandurile germane. Principalul atu al noului model este ținuta de drum.
Miercuri, 16 Noiembrie 2016 | Modele noi

Primul SUV Alfa Romeo e aici: faceți cunoștință cu Alfa Romeo Stelvio

Alfa Romeo a publicat astăzi primele imagini oficiale ale lui Stelvio, SUV-ul cu care italienii vor să atace segmentul crossoverelor sportive. Asul din mânecă: versiunea Quadrifoglio, care vine cu un V6 Biturbo de 510 CP.
Vineri, 11 Noiembrie 2016 | Modele noi

Italia atacă Germania: Alfa Romeo va lansa 9 modele noi până în 2021 pentru a "lupta umăr la umăr" cu nemţii

Alfa Romeo pregăteşte o avalanşă de lansări în următorii 5 ani cu scopul de a oferi rivali în aproape toate segmentele pentru modelele furnizate de Mercedes, Audi şi BMW.
Luni, 07 Noiembrie 2016 | Modele noi

Alfa Romeo Stelvio, la câteva zile distanță de lansare: americanii vor fi primii care vor vedea SUV-ul

Alfa Romeo a anunțat că va introduce noul Stelvio în cadrul Salonului Auto de la Los Angeles. Primele exemplare vor ajunge pe piață în primăvara anului viitor.
Marti, 27 Septembrie 2016 | Modele noi

SUV-ul Alfa Romeo vine în 2017: motoare împrumutate de la Giulia, implicit V6 Biturbo de 510 CP

Mult-așteptatul SUV pe care Alfa Romeo îl va prezenta în cursul anului viitor va împrumuta atât platforma, cât și motorizările de la sedanul Giulia, care în această toamnă se lansează și în România.
Miercuri, 14 Septembrie 2016 | Modele noi

Accidental sau intenționat? Alfa Romeo Stelvio, primul SUV al mărcii italiene, apare într-un clip oficial de prezentare al uzinei Cassino

De azi înainte, imaginile din filmele oficiale produse de constructorii auto ar trebui analizate ceva mai atent și în detaliu. Pentru a nu pierde elemente esențiale, precum un Alfa Romeo Stelvio, viitorul SUV al mărcii, "pierdut" într-o prezentare al fabricii Cassino.
Miercuri, 07 Septembrie 2016 | Modele noi

După Giulia, Alfa Romeo se pregătește de un nou moment istoric: primul său SUV, Stelvio, debutează în noiembrie

Alfa Romeo a confirmat debutul noului Stelvio, primul său SUV. Modelul își va face apariția cu ocazia Salonului Auto de la Los Angeles, în luna noiembrie.
Luni, 23 Mai 2016 | Modele noi

După Giulia, vine primul SUV: Alfa Romeo Stelvio va fi prezentat până la sfârşitul anului

Alfa Romeo Stelvio, mult-aşteptatul SUV al mărcii italiene, va fi prezentat oficial până la sfârşitul acestui an, înainte de a intra în producţie în 2017.
Vineri, 11 Martie 2016 | Modele noi

Planurile Alfa Romeo prind contur: noul SUV Stelvio va fi dezvăluit în toamnă pentru a lupta cu BMW X3 şi Audi Q5

Noul SUV compact Alfa Romeo Stelvio va fi dezvăluit spre sfârşitul acestei toamne şi va avea ca rivali BMW X3 sau Audi A5.

Tag-uri similare

Alfa Romeo, Alfa Romeo Stelvio, Stelvio
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru