Aston Martin a confirmat versiunea de producţie a conceptului DBX

de Bogdan Mirică
Luni, 04.05.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Aston Martin a anunţat o serie de investiţii care vor diversifica portofoliul companiei. Printre ele se numără şi producţia versiunii de serie a conceptului DBX.

Aston Martin a confirmat oficial versiunea de serie a conceptului DBX, expus în premieră mondială în această primăvară, cu ocazia Salonului Auto de la Geneva. Modelul va face parte dintr-un nou plan de extindere, care presupune investiţii de 273 de milioane de euro în dezvoltarea de noi modele.

În prim plan se va afla noul DBX, prototipul unui GT de lux, cu o gardă la sol înălţată, care permite accesul pe segmente de drum dificile. Un DBX de serie ar urma să ajungă pe piaţă abia spre sfârşitul acestui deceniu şi să se adreseze în primul rând pieţelor din Orientul Mijlociu şi Statele Unite. Surse neoficiale vorbesc chiar despre producerea sa în Statele Unite.

Andy Palmer, fostul preşedinte Nissan şi actualmente CEO în cadrul Aston Martin, a confirmat interesul publicului prezent la Geneva pentru noul concept: ”DBX a suscitat un interes cu mult peste aşteptările noastre. Noile investiţii în cadrul companiei ne vor permite să construim varianta de producţie a prototipului DBX, dar şi alte modele de lux, pentru a diversifica portofoliul.”

Comentarii (1)

  • ok nu stiu daca din motive de "fan de Aston" da' parca nu e chiar un SUV in acceptiunea generala. Adica chestia aia ca dulapu' cocotata pe 4 roti (cu toate ca -chiar- asa pare) si care respira prin toti porii "moamaaa, ce boase are proprietaru' !!"

    Deci, proportiile intre diametrul rotilor, cabina si caroserie sunt cu totul diferite de ce se gaseste momentan pe piata. Ceva sport (farurile, oglinzile, cabina simpla de coupe) ceva SUV ( grila impunatoare, roti cat roata carului...exagerate si de ingustimea geamurilor laterale) si ceva lux (adica pan'la urma e Aston)

    e digerabil...
    6 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru