BMW confirmă sosirea celui mai mare SUV din gamă: BMW X7 se va lansa pe piață la sfârșitul lui 2018

de Daniel Popescu
Miercuri, 28.06.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
BMW X7 va fi lansat pe piață la sfârșitul anului 2018 și va fi produs în Statele Unite. Noul model ar putea fi disponibil și ca plug-in hybrid și ar putea avea o versiune de lux cu numai 4 locuri.

Cu ocazia evenimentului de lansare a noii generații BMW X3, constructorul german a strecurat și câteva informații importante despre lansarea noului model X7.

Astfel, BMW X7 va fi disponibil pe piață începând de la sfârșitul anului 2018 și va fi produs la uzina pe care constructorul german o deține în localitatea americană Spartanburg. În prezent, fabrica trece printr-un proces de adaptare la producția noului model, despre care știm deja că va fi disponibil în numeroase configurații.

BMW X7 va deveni cel mai mare și cel mai scump model din gama bavarezilor, iar unele surse afirma că versiunea de bază va avea un preț de circa 130.000 de euro. În plus, va exista și o versiune de lux cu numai 4 locuri care va costa peste 200.000 de euro, existând șanse ca aceasta să fie chiar mai spectaculoasă decât BMW Seria 7. De asemenea, este posibil ca noul X7 să beneficieze și de o versiune plug-in hybrid, dar și de o variantă de performanță.

O primă idee despre designul noului BMW X7 ne-am putea face cu ocazia Salonului Auto de la Frankfurt din luna septembrie, când se anticipează că germanii vor prezenta un concept care va prefața versiunea de serie.

Via BMW, Carscoops

Comentarii (2)

  • someone
    x7 - LE a aparut pentru piata americana , pt ca ei vor suv-uri mari si cu muuulte locuri. si una din versiuni va avea doar 4.....e hilara ironia .
    dar macar asa aflam mai multe despre viitorul suv rolls, nu?
    2 1
  • Trebuie sa ne tinem si noi, romanii, in trend cu piata. Vom avem nevoie de cocalari si mai grasi si mai needucati...
    2 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru