Cel mai mare SUV BMW este mai aproape: X7 Concept ar putea fi dezvăluit în septembrie

de Daniel Popescu
Luni, 12.06.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
BMW X7 va fi dezvăluit sub formă de concept cu ocazia Salonului Auto de la Frankfurt din luna septembrie și ar urma să aibă și versiune plug-in hybrid, potrivit unor informații neoficiale.

Salonul Auto de la Frankfurt din luna septembrie va fi unul foarte bogat pentru BMW, care pregătește noile Seria 6 GT și i3 S, dar și noua generație a lui X3.

Aparent, acestea nu vor fi singurele noutăți pregătite de constructorul german pentru ediția din acest an a evenimentului, întrucat publicația BMWBlog susține că viitorul SUV BMW X7 va fi prezentat în stadiu de concept.

Sursa citată afirmă că noul model va avea trei rânduri de scaune, urmând să fie primul model "adevărat" al brandului cu 7 locuri, dar și cel mai luxos de până acum, pentru a putea rivaliza cu Range Rover.

Potrivit unor informații anterioare, noul BMW X7 va fi echipat cu motoare cu 6 și 8 cilindri, dar va exista și o versiune plug-in hybrid similară cu cea de pe BMW Seria 7 740e, care este alcătuită dintr-un motor TwinPower de 2.0 litri cu 4 cilindri și 255 de cai putere și un motor electric eDrive de 111 cai putere, puterea totală a sistemului fiind de 322 de cai putere.

Scopul germanilor este ca noul BW X7 să aibă succes în special pe piețele din China și Statele Unite.

Via BMW Blog, L'Auto Journal

Comentarii (3)

  • Bem Mâncăm Wcim
    Degeaba!
    Daca n-are 1.9 tdi nu-mi iau.
    2 3
  • gabi_o
    Eu astept X9-ul!
    2 0
  • eu zic mai bine ne luam deja autobuze sau FOrd transit macar...

    daca tot facem monstri asa mari pentru egourile noastre
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru