X7

Joi, 26 Ianuarie 2023 | Industrie

BMW: ecran curbat pentru Seria 4 și faruri cu cristale Swarovski pentru X7

Cu ocazia venirii primăverii, deși ne mai despart câteva luni până la acel moment, constructorul german de automobile anunță o serie de noutăți pentru modelele din gamă. Spre exemplu, Seria 4 și M4 primesc ansamblul Curved Display.
Miercuri, 13 Aprilie 2022 | Modele noi

BMW X7 facelift introduce un design complet nou și folosește doar motoare electrificate

BMW a lansat oficial noua versiune facelift a celui mai mare model al său din gamă, X7. Acesta este primul model din istoria bavarezilor care are un design cu faruri separate, iar modelul este oferit cu trei motorizări microhibride, inclusiv o versiune de performanță M.
Miercuri, 09 Martie 2022 | Tuning

BMW X7 tunat de Manhart: 650 de cai putere și elemente din fibră de carbon

Manhart a lansat un pachet de tuning nou pentru BMW X7. Puterea motorului V8 a fost mărită la 650 de cai putere, iar la exterior se pot observa o mulțime de elemente din fibră de carbon.
Luni, 19 Octombrie 2020 | Modele noi

Informații neoficiale despre viitorul BMW X8 M: sistem plug-in hybrid de propulsie cu circa 750 de cai putere

BMW a demarat proiectul pentru dezvoltarea SUV-ului X8. Conform unor rapoarte recente, modelul va avea versiune de performanță M care va miza pe un sistem plug-in hybrid de propulsie cu circa 750 de cai putere.
Vineri, 24 Iulie 2020 | Modele noi

Ediție limitată Dark Shadow Edition pentru BMW X7: SUV-ul primește vopsea specială și alte echipamente BMW Individual

BMW a lansat ediția specială Dark Shadow Edition pentru SUV-ul X7, care include o vopsea specială și o serie de echipamente BMW Individual. Versiunea este disponibilă în numai 500 de unități, inclusiv în România.
Marti, 19 Mai 2020 | Modele noi

Alpina a prezentat noul XB7: SUV-ul dezvoltat pornind de la BMW X7 are motor V8 cu 621 de cai putere

Alpina a publicat primele imagini și detalii referitoare la noul XB7, SUV-ul cu șapte locuri dezvoltat pornind de la BMW X7 M50i. Motorul V8 de 4.4 litri a fost modificat și dezvoltă 621 CP și 800 Nm.
Vineri, 15 Mai 2020 | Modele noi

Alpina pregătește lansarea lui XB7: SUV-ul dezvoltat pornind de la BMW X7 va fi prezentat în 19 mai

Alpina va lansa noul XB7 în 19 mai. SUV-ul companiei din Buchloe are la bază actualul BMW X7 în versiunea M50i, iar conform zvonurilor, motorul V8 de 4.4 litri va oferi cel puțin 600 de cai putere.
Luni, 14 Octombrie 2019 | Industrie

BMW vrea să dubleze vânzările modelelor i8, Seria 8, X7 și Seria 7: țintă de 135.000 de unități în 2020

BMW vrea să dubleze anul viitor vânzările unor modele precum i8, Seria 8, X7 și Seria 7 pentru mărirea marjei de profit, care a fost afectată de investițiile în noile tehnologii, potrivit lui Nicolas Peter, directorul financiar al constructorului.
Joi, 03 Octombrie 2019 | Modele noi

Pachete M Performance pentru BMW X5 M, X6, X6 M și X7: elemente de caroserie din fibră de carbon și un sistem de frânare mai bun

BMW a pregătit pachete M Performance pentru SUV-urile X5 M, X6, X6 M și X7. Nemții propun elemente de caroserie din plastic ranforsat cu fibră de carbon, câteva accesorii sport de interior și un sistem de frânare mai performant.
Vineri, 05 Iulie 2019 | Concepte

Proiect inedit: un BMW X7 a fost transformat în pick-up de stagiarii din cadrul uzinei din Munchen

12 stagiari de la uzina BMW din Munchen au pregătit un X7 pick-up. Exemplarul unicat va fi expus în cadrul evenimentului BMW Motorrad Days, iar oficialii constructorului german anunță că nu vom vedea și o versiune de serie.
Marti, 30 Octombrie 2018 | Modele noi

Prețuri pentru noul BMW X7: start de la 83.000 de euro

BMW a publicat lista de prețuri pentru noul X7. Pe piața din România, cel mai mare SUV dezvoltat până în prezent de constructorului german este disponibil începând de la 83.062 de euro. BMW oferă o versiune echipată cu motor pe benzină și două variante cu motoare diesel.
Miercuri, 17 Octombrie 2018 | Modele noi

Oficial: BMW X7 se prezintă. Cel mai mare SUV din gama bavarezilor oferă 7 locuri și motorizări de până la 400 CP în Europa

BMW a publicat primele imagini și detalii referitoare la noul X7. Cel mai mare SUV din gama constructorului german va fi disponibil începând cu luna martie și este oferit standard într-o configurație cu 7 locuri.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Vineri, 12 Octombrie 2018 | Modele noi

Primul teaser pentru BMW X7: imaginea dezvăluie forma grilei frontale și a blocurilor optice

Grila frontală și blocurile optice ale noului BMW X7 au fost dezvăluite prin intermediul unui teaser publicat cu numai câteva zile înainte de prezentarea oficială a celui mai nou SUV din gama constructorul german.
Joi, 06 Septembrie 2018 | Modele noi

BMW X7, debut confirmat pentru octombrie: cel mai mare SUV al producătorului german va fi lansat după Salonul Auto de la Paris

BMW X7 va debuta oficial în luna octombrie potrivit unui purtător de cuvânt al constructorului german. Informații anterioare arătau că X7 va fi prezentat în luna noiembrie la Los Angeles.
Luni, 13 August 2018 | Modele noi

BMW X7 testat în condiții extreme: cel mai mare SUV al producătorului german debutează la finalul anului

BMW a publicat un clip filmat în timpul testelor viitorului X7. SUV-ul constructorului german va fi prezentat în luna noiembrie în cadrul Salonului Auto de la Los Angeles.
Luni, 12 Februarie 2018 | Modele noi

Varianta de serie a lui BMW X7 va fi prezentată oficial în luna noiembrie: debutul noului SUV este programat pentru Salonul Auto de la Los Angeles

BMW X7 a intrat în producție în cadrul uzinei americane din Spartanburg, iar varianta de serie va debuta oficial în cadrul Salonului Auto de la Los Angeles, în luna noiembrie.
Luni, 12 Iunie 2017 | Concepte

Cel mai mare SUV BMW este mai aproape: X7 Concept ar putea fi dezvăluit în septembrie

BMW X7 va fi dezvăluit sub formă de concept cu ocazia Salonului Auto de la Frankfurt din luna septembrie și ar urma să aibă și versiune plug-in hybrid, potrivit unor informații neoficiale.
Miercuri, 04 Noiembrie 2015 | Modele noi

Oficial BMW: X5 și X7 ar fi ideale pentru un sistem de propulsie cu pile de combustibil

Klaus Fröhlich, șeful departamentului de cercetare și dezvoltare de la BMW, estimează că majoritatea mașinilor din lume vor fi electrice în termen de 50 de ani. Până atunci, X5 și X7 sunt candidatele perfecte pentru un sistem cu pile de combustibil.
Luni, 23 Martie 2015 | Modele noi

Viitorul BMW X7 va utiliza un motor V12, iar preţul de bază va depăşi 130.000 euro

Apar noi detalii despre viitorul SUV X7 din gama BMW. Acesta ar urma să fie poziţionat într-o zonă super premium, preţul de pornire urmând a fi 130.000 euro pentru piaţa europeană.
Miercuri, 09 Mai 2012 | Autoipoteze

Zvon: BMW lucrează la X7, X8 şi la alte modele de nişă

BMW ar putea dezvolta o serie de crossovere noi, cum ar fi X7 şi X8, anunţă cei de la BMW Blog citând o sursă care pretinde că este familiarizată cu viitoarea gamă a mărcii din Munchen.

Tag-uri similare

BMW, Mini, Rolls-Royce, Seria 7, X6, Phantom, X7, Mini SUV
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru