BMW vrea să dubleze vânzările modelelor i8, Seria 8, X7 și Seria 7: țintă de 135.000 de unități în 2020

de Paul Cosma
Luni, 14.10.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
BMW vrea să dubleze anul viitor vânzările unor modele precum i8, Seria 8, X7 și Seria 7 pentru mărirea marjei de profit, care a fost afectată de investițiile în noile tehnologii, potrivit lui Nicolas Peter, directorul financiar al constructorului.

BMW speră să vândă în 2020 circa 135.000 de unități pentru modele ca i8, Seria 8, X7 și Seria 7, de două ori mai mult decât cele 65.000 de exemplare livrate în 2018.

Dublarea vânzărilor este un obiectiv prin care producătorul german să-și sporească marja de profit, după cum a declarat Nicolas Peter, directorul financiar BMW.

“Vrem să creştem în următorii ani şi suntem convinşi că segmentul premium va depăşi nivelul pieţei, iar noi vom depăşi nivelul pieţei", a menționat Peter, care spune că modelele menționate vor ajuta BMW să revină la o marjă de profit de 8-10%.

Această marjă a fost afectată de investițiile în noi tehnologii, precum dezvoltarea și producția de mașini electrice, un exemplu fiind primul Mini electric.

BMW susține că nu va face concedieri forţate nici în 2019, nici în 2020 în rândul angajaţilor săi din Germania cu contract permanent de muncă, dar va încerca să reducă partea de costuri prin pensionări anticipate şi reducerea bonusurilor anuale.

Via Reuters

 

Comentarii (3)

  • Cu X7 au cele mai mare sanse sa realizeze aproape jumatate din aceasta tinta, intrucat din martie au vandut peste 25.000 unitati, chiar si seria 7 a avut vanzari bunicele, dar cu seria 8 si mai ales i8, slabe sanse.
    5 1
  • sweet dreams:))
    Nu cred ca sunt in stare sa dubleze vanzarile acestor modele(vorbim de segmentul E totusi)
    I8-ul imbatraneste incet....seria 7 a avut si are in continuare vanzari mediocre comparativ cu concurenta...
    Seria 8 si X7 sunt noutati....se vor vinde pe termen scurt(2-3ani)....insa pe termen lung(5-6ani!!)..slabe sanse sa le mentina vanzari mari...
    Asa sa intamplat si cu prina gen. de Merc. GLS.....
    2 0
  • Popescu Mateiescu
    Daca ar mai umbla la fiabilitate pe ici pe colo, ar avea toate sansele ca BeMWeu sa depaseasca chiar si limita impusa de 135 mii de unitati. Altceva ? Pai da: interioarele deja imi par gostesti cu acea tableta care sta ca nuca-n perete parca-i decupata cu fierastraul de taiat pardoseli interioare. Urate cu spume, si "calitate" pe masura asteptarilor......Rullllsszeee6
    3 8

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru