I8

Luni, 15 Iunie 2020 | Industrie

BMW a produs ultimul exemplar i8: 20.500 de unități fabricate din 2014 și până astăzi

BMW a produs ultimul exemplar i8. În cei șase ani de producție, nemții au asamblat 20.500 de unități. Pentru moment, oficialii BMW încă nu au anunțat un succesor sau înlocuitor pentru i8.
Luni, 16 Decembrie 2019 | Masini electrice si hibride

BMW i8 a atins un total de 20.000 de exemplare la fabrica din Leipzig: modelul va ieși din producție în aprilie 2020

Producția lui BMW i8 a atins borna de 20.000 de exemplare la uzina din Leipzig, după ce supercar-ul hibrid a intrat pe liniile de asamblare în 2014. BMW i8 va ieși din producție în aprilie 2020.
Luni, 14 Octombrie 2019 | Industrie

BMW vrea să dubleze vânzările modelelor i8, Seria 8, X7 și Seria 7: țintă de 135.000 de unități în 2020

BMW vrea să dubleze anul viitor vânzările unor modele precum i8, Seria 8, X7 și Seria 7 pentru mărirea marjei de profit, care a fost afectată de investițiile în noile tehnologii, potrivit lui Nicolas Peter, directorul financiar al constructorului.
Luni, 03 Decembrie 2018 | Tuning

BMW i8 primește uniforma de poliție: hibridul german a fost modificat de AC Schnitzer pentru campania Tune it! Safe!

Casa de tuning AC Schnitzer a pregătit un pachet de caroserie pentru BMW i8. Hibridul sport dezvoltat de constructorul bavarez a îmbrăcat uniforma de poliție și face parte din campania Tune it! Safe!.
Marti, 16 Ianuarie 2018 | Masini electrice si hibride

BMW se gândește la o versiune de performanță i8s: “Există cerere din partea clienților pentru mai multă putere”

BMW ia în calcul dezvoltarea unei versiuni de performanță i8s, potrivit lui Alexander Kotouc, șeful diviziei de Product Management de la BMW i.
Luni, 25 Septembrie 2017 | General

BMW lansează un logo alb-negru pentru modelele din gama de top: Seria 7, Seria 8, X7 și i8

BMW va utiliza un logo alb-negru cu inscripția Bayerische Motoren Werke pe modelele sale din gama de top precum Seria 7, Seria 8, X7 și i8. În plus, Seria 7 și 8 vor fi cunoscute simplu drept BMW 7 și BMW 8.
Joi, 02 Februarie 2017 | GENEVA 2017

Negru și galben mat, noi nuanțe în meniul hibridei sportive BMW i8

BMW i8 Protonic Frozen Black și Protonic Frozen Yellow reprezintă cele două ediții speciale cu ajutorul cărora BMW încearcă să animeze gama modelului care deține deja titlul de cea mai vândută mașină sport hibridă la nivel mondial.
Marti, 13 Septembrie 2016 | PARIS 2016

Întunericimea Sa: BMW i8 Protonic Dark Silver este noutatea gamei i pentru această toamnă

În lipsa unor modele noi care să reprezinte premiere absolute, BMW mizează pe versiuni speciale construite în ediție limitată la Salonul Auto de la Paris. i8 Protonic Dark Silver Edition e una dintre acestea.
Joi, 23 Iunie 2016 | Masini electrice si hibride

După facelift vine marea schimbare: BMW pregăteşte o versiune electrică pentru sportiva i8

BMW i8 va primi în curând un facelift, însă constructorul german pregăteşte în paralel şi o versiune integral electrică cu mai multă putere decât actualul hibrid plug-in.
Marti, 03 Mai 2016 | Modele noi

BMW i8 facelift va avea o putere totală de 425 CP şi mai multă autonomie în regim electric

BMW pregăteşte un facelift pentru hibridul plug-in i8, care va beneficia de o putere totală de circa 425 CP şi o autonomie electrică de circa 24 de kilometri.
Miercuri, 16 Martie 2016 | Intern

BMW România anunță 3 servicii care vor să rezolve marile probleme ale mașinilor electrice: prețul ridicat, autonomia redusă și timpul de încărcare

Clienții români ai mașinilor din gama BMW i beneficiază din această primăvară de servicii speciale care își propun să rezolve parțial principalele probleme ale modelelor electrice.
Luni, 23 Noiembrie 2015 | Intern

BMW i8 are deja un client în România la doar o săptămână de la debutul oficial pe piață

Importatorul BMW în România a livrat primul exemplar i8 în țara noastră. Vorbim despre prima mașină sosită pe canale oficiale la un client, care a optat pentru o soluție de leasing operațional.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Marti, 23 Iunie 2015 | Reportaj

FOTOREPORTAJ: O călătorie București-Sofia cu BMW i8

BMW i8 ne-a fost partener de călătorie pe traseul București-Sofia. Prin lentila aparatului foto a lui Ciprian Mihai, vă prezentăm povestea călătoriei de 400 de kilometri alături de supercarul hibrid de la BMW.
Marti, 05 Mai 2015 | General

Tenismanul Andy Murray îşi completează garajul cu un BMW i8 câştigat la turneul ATP de la Munchen

Numărul 3 din clasamentul ATP se bucură de un BMW i8 primit premiu pentru câştigarea turneului ATP de la Munchen. Este prima victorie într-un turneu pe zgură în cariera britanicului de 27 de ani.
Joi, 26 Martie 2015 | Industrie

BMW dublează producţia lui i8 pentru a răspunde cererii

BMW a anunţat dublarea producţiei modelului i8, fabrica din Leipzig urmând să ajungă la cota de 20 de unităţi pe zi. Datorită acestei decizii, listele de aşteptare de mai multe luni pentru acest model vor fi reduse semnificativ.
Luni, 24 Noiembrie 2014 | Industrie

Der Spiegel: "Tesla Motors ar putea semna un parteneriat cu BMW"

Tesla Motors şi BMW poartă discuţii privind o colaborare strânsă în domeniul acumulatorilor pentru vehicule electrice şi a componentelor uşoare, titrează Der Spiegel în urma unui interviu cu Elon Musk.
Joi, 14 August 2014 | Modele noi

BMW i8, un succes enorm pe piaţa britanică. Listele de aşteptare depăşesc 10 luni

Deşi preţul său poate părea unul prohibitiv, hibridul sportiv BMW i8 a fermecat pasionaţii acestui tip de maşini din Marea Britanie, care îngroaşă listele de aşteptare ajunse astăzi la 10 luni.
Miercuri, 23 Iulie 2014 | Modele noi

Presa germană: BMW ar putea lansa un hibrid plug-in pe nume i9 în 2016

BMW M1, primul supercar al mărcii germane, ar putea primi un succesor moral în 2016, odată cu aniversarea centenarului mărcii. Surse citate de Auto Motor und Sport anunţă un hibrid numit i9.
Miercuri, 11 Iunie 2014 | Modele noi

Audi: "Avem cea mai rapidă maşină cu faruri cu laser din lume, R8 LMX"

Disputa dintre Audi şi BMW privind farurile cu laser atinge un nou nivel: Audi spune că are cea mai rapidă maşină cu faruri cu laser din lume. Schimbarea de direcţie vine după ce BMW a livrat săptămâna trecută primul i8 de serie, un model echipat standard cu faruri cu laser.
Vineri, 21 Martie 2014 | Tehnologie

BMW pregăteşte un nou sistem de încărcare rapidă a vehiculelor electrice

BMW a anunţat că va dezveli în viitorul apropiat un sistem de încărcare mai rapid pentru vehiculele electrice. Acesta schimbă modul de abordare pentru a reduce dramatic timpul de încărcare.

Tag-uri similare

BMW, modele noi BMW, BMW i3, BMW i8, i3, i8, Efficient Dynamics, Project i, BMW Project I
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru