BMW X7 tunat de Manhart: 650 de cai putere și elemente din fibră de carbon

de Tiberiu Safta
Miercuri, 09.03.2022
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Manhart a lansat un pachet de tuning nou pentru BMW X7. Puterea motorului V8 a fost mărită la 650 de cai putere, iar la exterior se pot observa o mulțime de elemente din fibră de carbon.

Cea mai puternică versiune a SUV-ului BMW X7, numită M50i, are sub capotă un motor V8, twin-turbo, de 4.4 litri și care dezvoltă 530 de cai putere și un cuplu de 750 de Nm. Însă, compania germană de tuning Manhart a adus un pachet nou SUV-ului de lux care să-i mărească și mai mult puterea.

Cu ajutorul pachetului MHX 650, puterea motorului V8 a fost mărită la 650 de cai putere, iar cuplul maxim este de 920 de Nm. Modificările au fost realizate prin instalarea unei unități de control noi, MHtronik, o remapare software, precum și prin înlocuirea completă a evacuării. Terminațiile evacuării sunt confecționate din fibră de carbon.

Același material se regăsește și la mai multe elemente la exterior. De exemplu, spoilerele față și spate, precum și capacele oglinzilor exterioare sunt confecționate din fibră de carbon. Mașina este vopsită în schema de culoare tipică Manhart, negru în combinație cu dungi și accente aurii. Modificările sunt completate de jantele de 23 de inch vopsite în aceleași culori și o gardă la sol mai joasă cu 25 de milimetri.

via Manhart

Comentarii (1)

  • inexorabil
    Chiar şi dispreţuind UUV-urile, tot mi-aş dori acest “monstru”. Dar numai pentru următoarea situaţie ipotetică: să trec cu roţile peste un aliniament interminabil de plămâni de urşi populari. Iar înaintea strivirii fiecărui “dâmb”, musai aş ambala “fiara” de sub capotă, ca să sune melodios în urechile e-trepidaţilor.
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru