BMW M4 DTM Champion - ediţie specială dedicată titlului de campion obţinut de Marco Wittmann

de Bogdan Mirică
Luni, 20.10.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
BMW sărbătoreşte titlul de campion la piloţi, obţinut de Marco Wittmann. Bavarezii au pregătit o ediţie specială a modelului M4, gata să fie produsă în doar 23 de exemplare, numărul maşinii de concurs.

În anul 2012, BMW sărbătorea revenirea mărcii şi succesul lui Bruno Spengler în DTM cu o ediţie specială a vechiului model M3 Coupe. La doi ani distanţă, constructorul bavarez sărbătoreşte un nou titlu la constructori, adjudecat de Marco Wittmann.

De această dată, celebrarea se face cu ajutorul noului BMW M4 DTM Champion, un model modificat şi personalizat de către divizia specială BMW Individual. Cu o caroserie vopsită în nuanţa Alpine White, coupe-ul de performanţă primeşte o serie de linii colorate pe capota neagră, o grilă cu contur portocaliu şi jante de 19 inch din aliaj uşor.

Nu puteau lipsi nici accesoriile din fibră de carbon: acoperişul coupe-ului, extensia spoilerului faţă, pragurile laterale, deflectorul spoilerului spate, eleronul montat pe portbagaj, şi carcasele oglinzilor laterale.

Esential 23 de exemplare BMW M4 DTM Champion vor fi produse.
Interiorul a fost şi el personalizat cu inserţii din fibră de carbon şi cu semnătura pilotului Marco Wittmann la nivelul pragurilor.
Lista noilor accesorii mai include un levier M Performance îmbrăcat în Alcantara pentru frâna de mână, numărul exemplarului înscris pe planşa de bord şi un volan, îmbrăcat de asemenea în Alcantara.

BMW a anunţat că va produce doar 23 de unităţi M4 DTM Champion, numărul înscris pe maşina de concurs a pilotului german.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru