BMW Seria 2 Cabrio a primit o portieră cu iluminare care proiectează logo-ul firmei

de Bogdan Mirică
Joi, 11.09.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
BMW oferă o nouă funcţie pentru cei care s-au îndrăgostit de logo-ul maşinilor bavareze. La deschiderea portierei, un senzor proiectează logo-ul BMW pe asfalt.

Odată cu lansarea noului BMW Seria 2 Cabrio, constructorul bavarez a introdus şi un sistem care va mângâia orgoliul clienţilor într-un mod nu neapărat subtil.

Pentru a uşura accesul în maşină pe timp de noapte, BMW Seria 2 Cabrio beneficiază de o lumină LED, înglobată în portieră. Ea nu numai că înlesneşte accesul, dar şi proiectează logo-ul BMW pe asfalt. Acesta este colorat în albastrul şi albul tradiţional, oferind o proiecţie fidelă, indiferent de suprafaţa de rulare.

BMW nu a popularizat foarte mult această funcţie, însă este de aşteptat ca ea să se găsească în lista de opţionale a noului BMW Seria 2 Cabrio şi mai apoi să fie preluată şi de celelalte modele din gamă.

Comentarii (16)

  • Proasta idee care mai si gadila prostia cocalarilor si acelora care-si cumpara BMW doar pt impresii. Chestia asta se vinde de multa vreme cam peste tot, inclusiv in RO. Probabil e ceva foarte popular si BMW a ajuns la concluzia ca pot face si ei un ban cu chestia asta.
    22 2
  • sper sa se poata dezactiva, sau macar sa poata fi customizabil ce lumina sa puna acolo, altfel mi-r fi rusinde de exemplu la seria 5 cand deschid usa de la masina sa puna reclame pe asfalt.
    la fel de bine poate sa fie reclama la marlboro, nu?
    16 2
  • asa nu
    din momentul asta nu mai sunt fan bmw
    17 2
  • Made in China
    18 3
  • @Bob si "Made for China" :))
    7 1
  • Parca si vad cativa indivizi care vor sta cu portierele deschise, ca sa vada lumea ce masina au si ce "lumini cu sigla".
    Cei de la BMW au cam luat-o pe aratura. Oare ce urmeaza? LED-uri sub masina cu proiectia siglei sau numele cocalarului?
    18 1
  • Catalin A.
    Daaa, iar cocalarii o sa-si proiecteze tatuajele facute pe brat gen: Gyany+ Lyllyanna= LOVE :)))
    13 1
  • un led,un metru de fir si un comutator....si uite asa se mai castiga inca 300 euro in plus:)))))))))
    sincer sa spun nu mias comanda aceasta functie daca as avea bani de un seria 2 nou.......mai bine mas duce cu acesti 300de euro(ipotetici)intr-un club si as 'uda' masina cu prieteni:))))
    10 1
  • Ivanoff
    Avaaaaaaai ce cocalareala!!!
    9 3
  • Claudiu
    Daca Bmw implementeaza pe toata gama de modele acest fascicul ,in Romania,tinichigii auto le vor fi recunoascatori:portierele vor ceda sub greutatea proprie dupa cateva seri lungi de promenada cu Bmw-urile.Iar statul romana se va baga la o cheltuiala enorma,fiind nevoit sa construiasca a treia banda de rulare pretutindeni.Doua vor fi deja blocate de marca mai sus amintita cu usile evantai.
    6 1
  • Marian
    Laser frate. Vreau si eu 2 masini din astea
    5 1
  • Catalin A.
    Va dati seama ca toti manelistii gen Minune, guta si etc o sa aiba lumini personalizate gen : REGELE MANELELOR, PRINTUL MANELELOR etc!
    Epic oameni buni....epic!
    3 1
  • Mai bine puneau un videoproiector, cand ramai fara bani de combustibil vizionezi un film, ceva.

    Acum, pe bune, s-ar putea ca, peste vreo 10 ani, aceasta moda sa intre in obisnuinta. Imi amintesc cum erau priviti primii detinatori de telefoane mobile, atunci cand purtau o convorbire pe strada. Sau cei care aveau si hands free.
    0 3
  • Andrei
    Unii care comentati aici chiar sunteti marcati pe viata de ceea ce se intampla prin Ro. Ce e rau in a fi luminat locul unde calci cand deschizi portiera,pe timp de noapte e foarte util,pe mine nu ma deranjeaza sigla BMW. Din orice lucru poti sa faci o "prostie" asa cum foarte des vezi prin Romania.
    Eu tare mi-as dori ca domnii senatori si deputati sa circule cu biciclete,asa cum e prin unele tari civilizate si sa isi mai dea curul din tancurile de sute de mii de euro. Cu ocazia asta ar construi niste piste de biciclete,niste strazi cum trebuie si ar indemna oamenii la respect si decenta,nu la prostie. Eu vad partea utila la aceasta lumina din portiera. Cei care gandesc altfel e clar ca nu-s oameni normali la cap.
    2 2
  • Catalin A.
    @Andrei
    Sunt de acord ca lumina este utila cand deschizi usa si...atat!
    De aici pana la a pune lumina custom logo e doar de reclama.
    Si ca sa inchei, nu cred ca suntem marcati, poate deranjati de curentul social care ia amploare numit manele si se pare ca tu ai fost atins de una din replicile de mai sus. Probabil ca ai un tatuaj asemanator descrierii de mai sus :)) si probabil ai vrea sa conduci un bmw decat cotetul de langa bloc
    0 3
  • Andrei
    reply Catalin A. de unde stii tu care este "cotetul meu de langa bloc" poate nici nu stau la bloc.....daca dadeai dovada de putin creier comentai mai la subiect si te exprimai mai "omeneste"...nu prosteste
    2 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru