Chevrolet va sponsoriza Liverpool până în 2016

de Bogdan Mirică
Miercuri, 25.07.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Chevrolet a anunţat astăzi că a încheiat un contract de sponsorizare cu Liverpool pe o durată de patru ani. Este a doua echipă din Premier League care semnează cu americanii, după Manchester United.

După ce a ajuns la un acord de sponsorizare cu cea mai iubită echipă din campionatul englez de fotbal, Manchester United, americanii de la Chevrolet continuă să investească în acelaşi tip de promovare. Constructorul de peste Ocean a reuşit să ajungă la o înţelegere cu un al doilea club din Premier League, tot pe o durată de patru ani.

Este vorba despre Liverpool, care va promova brandul GM în cartierul său general, adică pe stadionul Anfield, în publicaţiile şi pe site-ul său. Mai mult, jucătorii vor promova şi ei brandul în apariţiile publice. Înţelegerea dintre cele două părţi presupune şi susţinerea financiară a clubului în turneul său de dinaintea începerii campionatului. Liverpool se va duela cu AS Roma pe Fenway Park în Boston şi apoi cu Tottenham Hotspur la Baltimore.

Urmareste Automarket
Chris Perry, vice-preşedintele diviziei de marketing Chevrolet a declarat: ”Suporterii lui Liverpool din toată lumea sunt recunoscuţi pentru dragostea lor fără margini pentru echipa favorită.
Relaţia noastră cu Liverpool trece dincolo de graniţele tradiţionale ale unui contract de sponsorizare şi încearcă să se apropie de suporteri. Tot ceea ce vom face îi va plasa pe ei în centrul atenţiei.”

via Chevrolet

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru