Citroen pregătește o nouă creștere a producției lui C4 Cactus

de Sebastian Toma
Marti, 23.06.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Francezii de la Citroen vor crește din nou cota de producție a lui C4 Cactus. Modelul a devenit al treilea cel mai bine vândut produs din oferta mărcii.

Citroen C4 Cactus, carismaticul crossover al francezilor, va primi o nouă creștere a producției. Vestea vine de la Linda Jackson, CEO-ul Citroen, care a anunțat planurile de creștere a producției pe fondul intrării pe noi piețe. Francezii vor vinde C4 Cactus în Australia, Africa de Sud și chiar și în Asia de Sud-Est. În prezent, C4 Cactus este al treilea cel mai bine vândut model din oferta Citroen, după ce analiștii din industrie îi anunțau eșecul înainte să fie lansat, totul pe fondul design-ului neobișnuit al exteriorului.

Test drive Citroen C4 Cactus

Citroen va crește producția lui C4 Cactus cu 10.000 de unități pe an pentru a răspunde cererii ridicate pe care a primit-o deja pentru acest crossover. Modelul este fabricat într-o singură uzină a mărcii, Villaverde, localizată în apropiere de Madrid. Înainte de lansare, francezii vroiau să vândă 70.000 de C4 Cactus-uri pe an și să comercializeze noul model doar în Europa, dar au primit 74.000 de comenzi într-un interval de 12 luni și cereri de pe alte continente.

Citroen intenţionează să ofere un sistem de leasing "pay-per-use" pentru modelul C4 Cactus

Urmareste Automarket
Linda Jackson, CEO-ul Citroen, promite că marca franțuzească va învăța din această experiență și se va inspira din C4 Cactus pentru crearea de noi modele. Printre acestea se va număra și o variantă de serie a conceptului Aircross, prezentat în luna aprilie la Salonul Auto de la Shanghai.
Conceptul Aircross de la Citroen a adus anumite idei de la C4 Cactus pe o caroserie de SUV, care se mândrește cu un design îndrăzneț. Rămâne de văzut cât de apropiată de concept va fi varianta de serie și dacă va fi vândută și în Europa.

Citroen prezintă Aircross Concept, fratele mai mare al lui C4 Cactus

Via AutomotiveNews (înreg.)

Comentarii (5)

  • Scorpionul_negru
    Urata masina !
    1 13
  • Cactusul_verde
    Fraierii aia din Vest nu sunt de acord cu tine.
    10 1
  • O mașină originala cum rar găsești în ziua de azi. Felicitări Citroen!!!
    10 1
  • Au nimerit-o de data asta!
    3 1
  • 70000 pe an e putin, golf vinde 500000/an
    0 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru