Citroen renunță la "Creative Technologie": noul slogan al francezilor este "Inspired by you"

de Daniel Popescu
Miercuri, 06.09.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Citroen va introduce la Salonul Auto de la Frankfurt un nou slogan la nivel internațional: "Inspired by you" își propune să apropie brandul francezi de clienți și de stilul lor de viață.

Salonul Auto de la Frankfurt care își va deschide porțile la începutul săptămânii viitoare va marca startul unei noi imagini pentru Citroen. Constructorul francez a anunțat că va înlocui celebrul slogan "Creative Technologie" introdus în 2009 cu "Inspired by you".

Citroen afirmă că a luat această decizie pentru a simboliza faptul că, în dezvoltarea modelelor sale, se inspiră de la oameni și stilul lor de viață. Noul slogan vine la aproximativ un an de la ansarea campaniei "Citroen Inspired By You" de la Salonul Auto de la Paris.

Cu câteva zile în urmă, Citroen a dezvăluit și lista premierelor pe care le va aduce la Frankfurt. Cea mai importantă dintre acestea este Citroen C3 Aircross, cel mai nou SUV al francezilor care va lupta în segment cu Renault Captur sau Nissan Juke prin intermediul unui design nonconformist.

Tot la salonul german va fi prezentat E-Mehari Styled by Courreges, un proiect dezvoltat în ediție limitată alături de casa de modă Courrèges în numai 61 de unități, dar și Spacetourer Rip Curl Concept, un concept dezvoltat împreună cu producătorul de echipament de surfing Rip Curl.

Via Citroen

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru