Dacia va lansa ediția specială Logan "Zâmbetul lui Klaus": grilă față din linii drepte, faruri angulare, claxon sacadat

de Sebastian Toma
Miercuri, 01.04.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
În cinstea primelor 100 de zile de mandat ale noului Preşedinte al României, Klaus Iohannis, Dacia anunţă o nouă ediţie specială a lui Logan: "Zâmbetul lui Klaus".

NOTĂ: Acest articol reprezintă o păcăleală de 1 aprilie. Orice asemănare cu realitate este pur întâmplătoare.

Dacia Logan va primi încă o ediţie specială dedicată pieţei din România, după ce marca din Mioveni a avut o primire călduroasă a variantei "10 Ani" a berlinei din ofertă. La 100 zile de la preluarea funcţiei de Preşedinte, Dacia îi dedică o ediţie specială a lui Logan lui Klaus Werner Iohannis, noul Preşedinte al României. Pentru moment nu există fotografii oficiale cu modelul special, dar acesta va fi oferit tot în serie limitată, cum a fost şi cazul ediţiei ”Logan 10 Ani”. Sursele noastre din cadrul Automobile Dacia vehiculează 100 de unităţi ale seriei speciale.

Spre deosebire de Logan 10 Ani, "Zâmbetul lui Klaus" va beneficia de ceva mai multe modificări stilistice. Prima schimbare vine la nivelul grilei frontale, care va avea linii drepte în locul actualelor benzi cromate uşor arcuite, iar blocurile optice vor fi şi ele angulare. Bara de protecţie va fi modificată pentru a acomoda noile faruri.

În plus, claxonul va avea o nouă tonalitate, sunetul promis fiind mai sacadat şi cu mai puţini decibeli decât claxonul standard, pentru a nu deranja ceilalţi şoferi când este acţionat.

Urmareste Automarket
Constructorul din Mioveni este aşteptat să lanseze noua variantă a lui Logan în vara anului curent, în data de 13 iunie, când Preşedintele României va împlini vârsta de 56 de ani. Tot atunci sunt aşteptate preţurile noii versiuni a lui Logan.
Decizia denumirii acestei variante a fost inspirată din alintul din popor al ultimei variante a lui Dacia 1310, lansată în 1999 şi botezată "Zâmbetul lui Iliescu".

Comentarii (8)

  • Da... cam stearsa gluma pt 1 aprilie... Ma asteptam la ceva mai mult.
    22 12
  • Scrooge
    au incercat sa lanseze si editia "ochii lui Basescu". Dar au renuntat la idee cand au vazut ca dealerii le trimiteau direct la Remat pentru obtinerea voucerului.
    32 3
  • Scorpionul.negru
    Sa faca si o editie speciala cu ,,Vocea Elenei Udrea '' ! Sa cante masina asa:
    Curand va fi o noapte lunga/ Si fara tine-mi va fi greu/ Iubita mea, vino la mine/ Te-astept sa vii de Anul Nou/ Rad si plang si te strig aiurind/ E soare, e ploaie, e cald sau e vant/ Din somn ma trezesc si tresar speriat/ Dar nu-i nimic, doar am visat.
    6 2
  • Nelu.Pantofaru
    Astia sunt pusi pe sotii :))
    1 1
  • ”va avea linii drepte în locul actualelor benzi cromate uşor arcuite, iar blocurile optice vor fi şi ele angulare”
    Adică va semăna cu noua linie de design Skoda/VW/Seat...
    3 2
  • mi-e mi-ar fi greu sa-mi imaginez o Dacia inspirata dupa...EBA.

    Cum ar fi o masina a carei bara de protectie sa fie supradimensionata iar motorul sa fie mic, mic, mic aproape inexistent ?

    succesuri!
    8 1
  • Deosebit, doar ca stilul asta de TNR-TheOnion nu prea merge la masini ... sau poate sunt eu prea obosit in momentul asta :)
    2 0
  • RazvyCrazV
    Wtf?Iohanis nu are zambet
    1 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru